Rabona bonus promocija – Fantastični Big Reload Bonus

Sportske
16 svibnja, 2020
566 Views
rabona

Fudbal se polako vraća na „mala vrata“, a sa povratkom fudbala i sportske kladionice se vraćaju iz stanja hibernacije i počinju da pokazuju znake života. Naravno da je svima teško pao period izolacije za vreme COVID-19 pandemije, ali smo sasvim sigurni da je najteže bilo sportskim kladionicama, koje su u roku od samo nekoliko dana izgubili milionske prilive novca na koji su bile navikle.

Sada kada industrija ponovo pali svoje mašine, operateri počinju da se trkaju i nadmeću, ko će dati bolju ponudu u vidu bonusa i promocija svojim korisnicima, te je sada perfektan momenat da se registrujete u nekoj od top online kladionica za igrače iz Srbije i regiona.

Upravo jedna kvalitetna, ali ne toliko globalno poznata sportska kladionica Rabona, nudi trenutno svojim korisnicima jednu vrlo interesantnu kratkoročnu promociju u vidu matched besplatne opklade! Naime, ukoliko u periodu od 15.05.2020. godine, pa do 22.05.2020. godine izvršite depozit, imate mogućnost da dobijete odličan bonus u vidu besplatne opklade i to ne jednom, nego čak tri puta.

Za prva tri depozita u tom vremenskom periodu kladionica Rabona nagrađuje svoje korisnike sa tri besplatne opklade i to pod ovim uslovima:

  • Na prvi depozit besplatna opklada u visini od 100%, maksimalno do €200
  • Na drugi depozit besplatna opklada u visini od 150%, maksimalno do €150
  • Na treći depozit besplatna opklada u visini od 200%, maksimalno do €100

Minimalni iznos depozita koji korisnici moraju da uplate je postavljen na €20, a pravila iskorišćavanja su takva da korisnik mora tri puta obrnuti dobijena sredstva sa kvotom ne manjom od 1.50 u roku od 30 dana, kako bi mogao da prebaci svoj bonus novac na nalog sa pravim novcem.

Osim ove više nego zanimljive promocije, koja se ne viđa svaki dan, Rabona sportska kladionica svojim korisnicima nudi klasični bonus dobrodošlice, kao i nekoliko atraktivnih promocija, kako u sekciji sportske kladionice, tako i u online kazinu.

Sportska sekcija nudi korisnicima 11 aktivnih promocija trenutno, od kojih je nekoliko posebno smišljeno za  ovaj period corona virusa i manjka sportskih događaja, te postoje eSports i Virtual Sports promocije, dok igrači u online kazinu osim odličnog bonusa dobrodošlice, igrači mogu dobiti jednu od šest aktivnih promocija, od kojih su najzanimljivije svakako nedeljni reload bonus, kao i dve cash back promocije.

Kada se sve stavi na papir nije ni čudo što je Rabona sportska kladionica  i kazino jedan od brendova koji su u usponu i sasvim smo sigurni da će uskoro biti na listi top kladionica za igrače is Srbije i regiona.

Preuzmi bonus

 

Author Sportske