Racing Santander – Huesca: Analiza utakmice

Milos
11 srpnja, 2020
518 Views
nogomet tipovi

Počinjemo sa pisanjem naših tipova i analiza za ovaj vikend i prva utakmica koja nam zapala za oko je utakmica koja se igra u okviru Španske Segunda Division. Naime, u ovom šampionatu je ostalo još malo da se igra i svako kolo donosi nova uzbuđenja. Danas na stadionu Campos de Sport de El Sardinero u Santanderu, domaća ekipa Racinga dočekuje goste, ekipu Huesce.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na poslednjoj 22-oj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali samo 2 pobede, čak 9 nerešenih i 8 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 23 postignutih i 27 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo ekipa se dosta mučila i na kraju su definitivno ispali iz lige. Od 8 susreta odigrali su dve nerešene i imali čak 6 poraza. Činjenica da su ispali iz lige sasvim sigurno će uticati na njihovu motivaciju u narednim mečevima.

Njihovi protivnici, ekipa Huesce se nalazi na 2-oj poziciji i grčevito se bore da zadrže tu poziciju koja garantuje direktnu promociju bez igranja play offa. Na gostovanjima ove sezone imaju prilično lošu formu od 5 pobeda, 4 nerešene i 10 poraza uz gol razliku od 18 postignutih i 24 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju 4 pobede, 2 nerešene i 2 poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije samo 3 puta, i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe. Santander je pobedio 1 put, a 2 puta je bilo nerešeno, gosti nisu pobedili nikada. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa malo golova, pa bi normalno bilo pratiti ovaj tren i igrati na manje od tri gola na utakmici, mada mi nećemo igrati taj market.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za Azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaći nemaju nikakvu motivaciju, pošto su ispali iz lige, a gosti igraju za direktnu promociju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Huesca -1 AH (da Huesca pobedi sa više od jednog gola razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos