Rangers – Benfica: Analiza utakmice

Milos
26 studenoga, 2020
461 Views
nogomet tipovi

Drugi dan takmičenja u okviru Lige Šampiona nije nam doneso profit koji smo očekivali, prevashodno zbog crvenog kartona, koji je Inter dobio u prvom poluvremenu i koji je u potpunosti promenio tok utkamice. Danas se igra dosta mečeve u okviru Lige Evrope, ali mi se nećemo zaletati, nego ćemo u okviru naših tipova i analiza pisati o jednom susretu koji po nama ima odličan value. Naime, u Škotskoj, na legendarnom stadionu Ibrox, sastaju se dve ekipe koje igraju izrazito atraktivan fudbal, Rangers i Benfica. Kada su ove dve ekipe pre par nedelja igrale u Portugalu, viđen je neverovatno uzbudljiv fudbal i šest golova, pošto je meč završen rezultatom 3-3.

Domaća ekipa, se nalazi u odličnoj formi, pošto nisu poraženi u poslednje 22 utakmice i tim Stevena Gerrarda izgleda odlično na terenu. Pogotovo su impresivni na svom stadionu gde su u poslednjih 10 utakmica svih deset pobedili uz impresivnu gol razliku od 31 postignutog i samo jednog primljenog gola. Rangers je takođe neporažen u poslednjih 7 evropskih utakmica na domaćem terenu, što samo pokazuje snagu ove ekipe. Sa pobedom na ovom meču Rangers bi zacementirao prvu poziciju u grupi i obezbedio prolaz dalje.

Sa druge strane Benfica i pored činjenice da ima izrazito kvalitetnu ekipu na papiru, opet ove sezone ima problema sa rezultatima. U domaćem šampionatu su poraženi od Boaviste 0-3 i Sporting Brage 2-3, dok u Europa League imaju malo bolje rezultate pošto su na domaćem terenu pobedili Standard Liege rezultatom 3-0. Sa pozitivnim rezultatom ovde, Benfica bi takođe mogla da zacementira prvu poziciju i da razreši brige oko kvalifikacija.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe Steven Gerrard nema većih problema sa sastavom ekipe, ali se očekuje da napravi nekoliko izmena u odnosu na startnu postavu koja je igrala za vikend. Sa druge strane Benfica dolazi bez suspendovanog Nicolas Otamendija, Weigla i Nuneza (pozitivni na COVID), kao i povređenih Todibo, Almeida, Tavares i Pedrinho.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo jednom, pre par nedelja kada je bilo 3-3.

Predlozi za tipovanje

Utakmica koja je biti ili ne biti za obe ekipe, te je normalo očekivati da će biti vatre. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.85 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos