RB Leipzig – Freiburg: Analiza utakmice

Milos
7 studenoga, 2020
424 Views
nogomet tipovi

Vikend nam je stigao a u našim analizama i tipovima ćete sasvim sigurno naći poneku utakmicu koja vam se sviđa. Jedna od fudbalskih utakmica koja po nama ima neverovtan value u subotu, igra se u okviru Nemačke Bundeslige, gde domaća ekipa RB Leipziga na svom terenu dočekuje ekipu Freiburga. Smatramo da se mora odigrati jedan situacioni bet, ali takav koji je podržan sa trendovima koji ukazuju da bi moglo doći do jednog ishoda meča.

RB Leipzig je trenutno ekipa koja se naalzi na trećoj poziciji šampionata, a pre poslednjeg kola i poraza na gostovanju bili su lideri na tabeli. Međutim, RB Leipzig igra i Ligu Šampiona, te je ritam igranja zaista paklen, pošto su odigrali u poslednjih 10 dana čak 4 utakmice. U midweeku su igrali protiv PSG i uspeli su posle velike borbe da pobede rezultatom 2-1, mada je pitanje koliko je ta utakmica izvukla iz njih.

Njihovi protivnici, ekipa Freiburga se nalazi pri dnu tabele, tačnije na 13-toj poziciji, ali na poslednjih 6 utakmica nisu osetili slast pobede. Ruku na srce imali su prilično nezgodne protivnike, ali svakako su morali bolje. Prošle nedelje su na domaćem terenu izgubili od strane Bayer LEverkuzena rezultatom 2-4.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret pošto trener domaćih ne može da računa na Fabrice Hartmann, Lukas Klostermann, Konrad Laimer, a trener gostiju ne može da računa na Janik Haberer, Mark Flekken.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 10 puta do sada i rezultati su više nego izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 4 puta, 2 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 4 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednjih 6 susreta 5 od 6 puta viđeno da obe ekipe postignu pogodak i 5 od 6 puta viđeno da bude više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da volimo da vidimo pozitivne trendove, ali da oni nisu presudni prilikom odlučivanja o piku. Ipak, mi smatramo da umor Leipziga može ovde igrati ključnu ulogu i da bi trebalo videte golove na obe strane terena.  Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na utakmici), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.95 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos