RB Leipzig – Manchester Utd: Analiza utakmice

Milos
8 prosinca, 2020
427 Views
nogomet tipovi

Poslednje kolo grupne faze Lige Šampiona se igra danas, a jedan od najinteresantnijih mečeva se svakako igra u Leipzig una Red Bull Areni, gde RB Leipzig dočekuje ekipu Manchester Uniteda. U ovoj grupi situacija je fantastično zapetljana, pošto čak tri ekipe imaju 9 bodova i svaka ekipa može ispasti u Ligu Evrope. Doduše nije realno očekivati kiks PSG-a protiv Basaksehira, te se nekako očekuje da pobednik ovog meča bude siguran putnik u narednu rundu takmičenja.

RB Leipzig je tokom takmičenja pokazao da može da se rame uz rame bori sa velikanima Evropskog fudbala. Oni su čak na svom terenu tukli i PSG rezultatom 2-1, ali ubedljivo najveći šamar su dobili na Old Traffordu, kada ih je Manchester naprosto pregazio rezultatom 0-5. Danas, u utakmici koja je biti ili ne biti, RBL ima još jedan motiv da se osveti Crvenim Đavolima za poraz.

Njihovi protivnici, ekipa Manchestera ima isto 9 bodova, a i oni su išli od sjaja do očaja u Ligi Šampiona, pa su tako pobeđivali PSG na gostovanju i RBL kod kuće 5-0, ali su isto tako gubili od Basaksehira na gostovanju 1-2. Takođe u domaćem prvenstvu igraju toplo hladno, a za vikend su se dosta mučili. Sasvim sigurno Crveni Đavoli su svesni da mogu da id una remi, ali koliko je to rizično znaju najbolje upravo u stručnom štabu Mančestera.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret te trener RB Leipziga ne može da računa na Benjamin Henrichs, Hwang Hee-chan, Lukas Klostermann, Konrad Laimer, Fabrice Hartmann, dok trener Manchestera ne računa na Luke Shaw, Anthony Martial, Phil Jones, dok su Cavan i DeGea pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada, pre par nedelja, kada je Manchester razmontirao Leipzig na sred Old Trafforda.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe moraju da igraju na pobedu, a kada igraju RB Leipzig i Manchester trebalo bi biti golova. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici BetWinner.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

BetWinner Kladionica

4.4/5
  • Velika pokrivenost sportova i kladioničarskih marketa
  • Odlična platforma za uživo klađenje
  • Solidne promocije za redovne korisnike
  • Odličan online kazino i veliki izbor slot igrica
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Dosta zabranjenih država
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos