Real Madrid – Gran Canaria: Analiza utakmice

Milos
31 siječnja, 2021
392 Views
košarka tipovi

Ovog vikenda najbolja opklada u nedelju što se tiče košarkaških terena, a samim tim i naš analiza i tip dolaze iz košarkaške lige Španije, gde se u okviru ACB lige sastaju dve ekipe koje igraju u Evropskim takmičenjima, Real Madrid i Gran Canaria. Smatramo da obe ekipe imaju šta da ponude i da na jednom marketu postoji sasvim solidan value koji se mora iskoristiti.

Domaća ekipa, trenutno ima 17 pobeda i 1 poraz u domaćem šampionatu i nalaze se na prvoj poziciji tabele. Igraju paralelno u EuroLeague takmičenju i domaćem prvenstvu, te se može reći da imaju prilično zgužvan raspored i da su već sada pomalo umorni, te da se može očekivati i jača rotacija na domaćim utakmicama. U midweeku su igrali dve utakmice EuroLeague, na domaćem terenu protiv PAO (76-66) i na gostovanju protiv ALBE (73-62). Ipak, u domaćem prvenstvu su vrlo raspucani i retko kada idu ispod 160 poena, a prosek im je 162.3 poena po meču.

Njihovi protivnici, ekipa Gran Canarie, domaće prvenstvo je počćela jako slabo i polako se diću, dok su u Evropi igrali fantastično, mada sada pomalo pokazuju znake umora takođe. U ACB ligi imaju skor od 7 pobeda i 13 poraza, a u proseku igraju utakmice sa 162.3 poena. U midweku su igrali EuroCup utakmicu, ali protiv Andorre i imali su kratko putovanje.

22bet hrvatska

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale mnogo puta i Real Madrid gotovo uvek izlazi iz ovih duela kao pobednik. Što se koševa tiče miksovanih rezultata je bilo.

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve fantastično posložene ekipe, stoga mi ćemo odigrati Over 159.5 Points (da obe ekipe postignu 160 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos