Real Madrid vs. Barcelona: Tipovi, savjeti i kvote 17.06.2022.

Sportske
16 lipnja, 2022
679 Views

Treća utakmica finalne serije ACB lige između Real Madrida i Barcelone na rasporedu je u petak. Rezultat u seriji je izjednačen nakon dva susreta (1:1), a prvak Španjolske bit će ekipa koja prva dođe do tri trijumfa. Početak ovog dvoboja zakazan je za 21 sat.

Druga utakmica, za razliku od prve, donijela je mnogo više drame i uzbuđenja. Barcelona je trijumfirala rezultatom 71:69, a pobjednika su u posljednjoj minuti odlučila slobodna bacanja Corya Higginsa. Real sada ima sve u svojim rukama, jer će se sljedeće dvije utakmice igrati u njegovoj dvorani, pa ostaje za vidjeti hoće li materijalizirati break napravljen na početku serije.

Real Madrid

“Los Blancosi” su briljirali u prvom susretu koji su uvjerljivo dobili (88:75), a na isti način otvorili su i drugi susret. Poveli su s 8:0, a agresivnom igrom u obrani nisu dopustili Barceloni prvih pet minuta da poentira. No, kako je utakmica odmicala, obrambeni je intenzitet popuštao, pa se protivnik vratio u meč sredinom druge dionice.

Guerschon Yabusele bio je najbolji pojedinac među Madriđanima koji je utakmicu završio sa 16 poena i 11 skokova. Opći je dojam da francuski košarkaš nije imao dovoljno raspoloženih suigrača, pa se može zaključiti da je Real ovu utakmicu izgubio zbog napadačke neučinkovitosti. Gabriel Deck, Fabien Causer i ostali trebali bi biti dosljedniji u ovom segmentu igre, kako bi što bolje naplatili dobru igru ​​u obrani.

Ono što najviše veseli stručni stožer ove momčadi je povratak u rotaciju iskusnog Sergia Llulla koji je propustio utakmicu broj jedan. Španjolski playmaker je u drugom dvoboju imao par dobrih poteza i sigurno je da će puno doprinijeti u nastavku serije. Ako netko zna pobjeđivati ​​u važnim mečevima, to je Llull.

Barcelona

Aktualni prvak Španjolske je prvu utakmicu odigrao ispod svake razine, a momčad Sarunasa Jasikeviciusa uspjela je reagirati i podići kvalitetu u drugoj. No, to je još daleko od onih Barceloninih utakmica iz većeg dijela sezone kada su bili najbolja momčad Eurolige i ACB lige.

Nikola Mirotić je još jednom potvrdio klasu, postigao 26 poena i bio najzaslužniji za prvi Barcin trijumf u finalnoj seriji. Važnu ulogu u ovom trijumfu imao je centar Brandon Davies, koji je u prvom meču odigrao katastrofalno, ali je u ovom bio daleko bolji.

Katalonski košarkaši jednostavno su pokazali puno više želje, energije i agresivnosti nego što je to bio slučaj na startu serije te će na toj razini morati biti i u trećoj i u četvrtoj utakmici. Ova momčad mora dobiti jednu od sljedeće dvije utakmice u Madridu kako ne bi izgubila naslov i spriječila povratak trofeja u vitrine ljutog rivala.

Prijedlog za tipovanje

Iako je Barcelona izjednačila rezultat u pobjedama, Real je na nas ostavio jači dojam pa mislimo da je ipak bliži naslovu. Stoga je naš prijedlog klađenja hendikep pobjeda domaće momčadi na margini od -1,5 poena u 22bet.

Prijedlog za tipovanje: Real Madrid -1.5

Tečaj: 1.84

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske