Real Madrid vs Manchester City: Tipovi, savjeti i kvote – 04.05.2022.

Dusan
3 svibnja, 2022
730 Views
Real Madrid - Manchester City

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Prvi duel ovih timova je protekao u neverovatno brzom ritmu i sa zaista neočekivano velikim brojem postignutih golova, i ekipa Manchester City-ja stiže u Madrid sa jednim golom prednosti. Ništa još uvek nije gotovo, a imajući u vidu da su Real Madrid i Manchester City u ovom trenutku među najboljim ekipama u Evropi, sigurni smo da nas očekuje još jedna veoma uzbudljiva utakmica.

Real Madrid

Real Madrid-u niko nije davao prevelike šanse za uspeh ove sezone naročito nakon poraza od Sheriff-a na domaćem terenu, ali je ipak ekipa iz Madrid-a takmičenje u grupnoj fazi završila na prvom mestu sa petnaest osvojenih bodova.

Usledila su dva meča protiv PSG-a, i nakon poraza u Parizu je delovalo da je to kraj za ekipu iz Madrid-a, ali se Karim Benzema pobrinuo da to ne bude tako. Real je zatim uspeo da eliminiše Chelsea ( mnogo teže od očekivanog, i ponovo je Benzema bio glavni akter ), ali je glavni utisak da je defanzivna linija Real-a najslabiji deo tima, obzirom na veoma lako primljene golove u revanš meču protiv Chelsea.

Ista situacija se dogodila i u prvom meču protiv Manchester City-ja, gde je domaći tim uspeo da postigne čak četiri gola, ali je Real ponovo zahvaljujući Benzema-i uspeo da ostvari prihvatljiv rezultat uoči revanš meča.

Ipak nerealno je za očekivati da bi Benzema ponovo mogao biti heroj, i za plasman u finale će biti potrebno da i ostatak tima da svoj doprinos, obzirom da je protivnik verovatno najbolja ekipa u Evropi u ovom trenutku.

Manchester City

Manchester City je relativno lako završio takmičenje u grupnoj fazi na prvom mestu, a moramo pomenuti činjenicu da su sa čak osamnaest postignutih golova bili jedna od najefikasnijih ekipa u toj fazi takmičenja.

Bez većih problema su zatim eliminisali Sporting ( pobeda 5:0 i remi 0:0 ), a onda su usledila verovatno dva najteža meča za njih ove sezone. Protivnik u četvrtfinalu je bio Atletico Madrid, veoma neugodna ekipa sa specifičnim stilom igre, i Manchester City je zahvaljujući golu iz prvog meča uspeo da obezbedi plasman u polufinale.

Manchester City je prvi meč protiv Real Madrid-a odigrao onako kako su svi i očekivali – ofanzivno. Već posle jedanaest minuta su imali čak dva gola prednosti, ali nisu uspeli da zadrže koncentraciju, tako da su prilično lako primili tri gola i dopustili ekipi Real Madrid-a da o plasmanu u finalu odlučuje pred svojim navijačima.

Manchester City je tokom eliminacione faze pokazao da mnogo opreznije igra u revanš mečevima, pa se nećemo začuditi ukoliko se trener Guardiola odluči da „brani“ prednost iz prvog duela, jer je ipak ulog previše veliki da bi se bespotrebno rizikovalo otvorenijom i ofanzivnijom igrom.

H2H

26.04.22 CL Manchester City – Real Madrid 4:3

07.08.20 CL Manchester City – Real Madrid 2:1

26.02.20 CL Real Madrid – Manchester City 1:2

04.05.16 CL Real Madrid – Manchester City 1:0

26.04.16 CL Manchester CityReal Madrid 0:0

Povrede i izostanci

Real Madrid: Alaba i Hazard. Bale će najverovatnije propustiti sutrašnji meč.

Manchester City: Walker i Mendy. Stones i Ake su neizvesni za nastup u duelu protiv Real-a.

Real Madrid – Manchester City Prognoza i Tip

Real Madrid je tokom vikenda uspeo da osvoji novu titulu u domaćem šampionatu, a zanimljivo je podatak da je trener Ancelotti odlučio da na tom meču odmori dva najbolja igrača – Benzema-u i Modrić-a.

To ukazuje da će Real ponovo zavisiti od raspoloženja dvojice pomenutih igrača, a zaista je veliko pitanje da li će to biti dovoljno u meču protiv tima kao što je Manchester City.

Manchester City konačno ima lepu priliku da se domogne finala Lige Šampiona, i sigurni smo da Guardiola neće previse rizikovati, i vrlo lako se može desiti da na sutrašnjem meču vidimo veoma agrsivnu igru u odbrani gostujućeg tima. Iako je prvi meč bio veoma efikasan, sutra očekujemo malo drugačiju utakmicu.

Ulog je veliki, i verujemo da će obe ekipe barem u prvom poluvremenu odigrati mnogo opreznije, i da će se pitanje plasmana u finale Lige Šampiona rešavati u drugom poluvremenu.

Tip: BET BUILDER

Under 6 goals for both teams combined

Over 0 goals in the 2nd half for both team combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Under 31.5 shots in the match for both teams combined

Odds: 1.66

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan