Real Madrid vs PSG: Tipovi, savjeti i kvote – 09.03.2022.

Dusan
9 ožujka, 2022
548 Views
Real Madrid - PSG

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Real Madrid

Real Madrid i PSG će večeras igrati revanš utakmicu osmine finala Lige Prvaka. U prvom susretu smo gledali jedan interesantan dvoboj u kome je PSG pokazao potpunu nadmoć. Kontrolisali su utakmicu od prvog do posljednjeg minuta. Imali su pregšrt gol prilika od čega je bio i promašeni penal Messia a na kraju su došli do zasluženog vodstva golom Mbappea u posljednjm trenutcima susreta.

Ekipa Real Madrida je ove sezone apsolutni favorit za osvajanje domaćeg prvenstva. Nakon očajnih partija Barcelone i nešto lošijih partija Atletico Madrida jedinu konkurenciju su dobili u ekipi Seville koja trenutno nije na njihovom nivou. Ipak, da trenutno domaći šampionat nije najbolji pokazatelj situacije najbolje pokazuju mečevi Lige Šampiona. Nakon ovih utakmica je jasno da su trenutno daleko od momčadi koja je harala Europom posljednjih godina.

U Ligi Prvaka su u skupini bili smješteni sa momčadima Intera, Shakhtara i Tiraspola. Protiv Intera su u prvom susretu bili u potpunosti nadigrani ali sun a kraju upisali pobjedu. Ipak, najviše su razočarali u utakmici sa Tiraspolom u kojoj su poraženi protiv jedne od najlošijih momčadi Lige Prvaka. Ipak, upisali su pobjede u svim utakmicama osim te te su na kraju sa prve pozicije prošli u osminu finala.

Nisu imali sreće sa žrijebom i izvukli su najtežeg mogućeg protivnika, ekipu PSG-a koja je individualno sigurno jedna od najboljih u Europi. U prvom susretu su u potpunosti nadigrani od PSG-a te je rezultat vrlo lahko mogao biti i visočiji ali na kraju u ovom susretu imaju svega jedan pogodak zaostatka.

PSG

Sa druge strane ekipa PSG-a je pred početak Lige Prvaka bila smještena u prvi krug favorita sa ekipama Bayerna, Citya i Liverpoola. Imaju zaista fantastičnu momčad sa mnoštvo superzvijezda poput Messia, Neymara i Mbappea te ostalih sjajnih igrača.

Ipak, jasno je da PSG ne igra na nivou na kojem se očekuje da igraju. U domaćem šampionatu jesu prvoplasirana momčad ali s obzirom na razliku u individualnoj kvaliteti i dalje to djeluje jako blijedo. U Ligi Prvaka također nisu impresionirali. U skupini sa Citiyem, Leipzigom i Bruggeom su upisali svega tri pobjede uz jedan poraz od Citya te po jedan remi sa Leipzigom i Bruggeom što je na kraju bilo dovoljno za drugo mjesto.

Prijedlog za klađenje

PSG sigurno ima kvalitetnije pojedince od Real Madrida. Osim toga ekipa su koja je u potpunosti dominirala terenom u prvom susretu. Ukoliko se Real otvori u ovom meču to otvara dodatnu priliku za brzonoge igrače PSG-a koji su zaista ubitačni u kontranapadima i zaista ne vidimo scenarij u kome Real u ovom meču može do pobjede.

Naš tip za ovaj meč je DNB (draw no bet) pobjeda PSG-a što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 2.06. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: PSG (DNB)

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan