Real Sociedad – Celta: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče nije bilo sreće sa našim tipom i analizom, pošto Leicester nije uspeo da probije bunker Brightona, ali danas imamo zanimljive tipove te smatramo da postoji šansa da napravimo lep profit igrajući pre svega na ovu utakmicu, koja ima neverovatan value u našim očima. Naime u okviru Španke La Liga, na stadionu Anoeta sastaju se domaća ekipa Real Sociedad i Celta.

Domaći sastav, se nalazi na 7-oj poziciji šampionata, a na domaćem terenu imaju rekord od 8 pobeda, 3 nerešene i 4 poraza.  Ono što je posebno interesantno gledajući ekipu Sociedad je činjenica da su oni uspeli da postignu pogodak na apsolutno svakoj utakmici koju su igrali na svom terenu. U prošlom kolu su nesrećno poraženi od strane Real Madrida rezultatom 1-2. Pri rezultatu 0-1, VAR je poništi regularan gol domaćima, da bi u sledećem napadu primili drugi gol iz prilično sumnjive pozicije.

Njihovi protivnici, Celta se nalazi blizu zone ispadanja, ali kvalitet ekipe je svakako mnogo bolji od tog mesta. Oni su se pojačali u napadu, doveli su Nolita, i sad u napadu imaju vrlo kvalitetne igrače kao što su Iago Aspas, Nolito, Smolov i Santi Mina. Iako Celta ne važi za ekipu koja igra utakmice sa mnogo golova, smatramo da na ovom meču može doći do eksplozije istih.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, pa trener domaćih ne može da računa na Illaramendia, Guevarru, Sagnallija, a trener Celte ne može da računa na Hugo Malloa, Juncu, i Sergio Alvareza.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 50 puta, i rezultati su vrlo izjednačeni, jer je domaća ekipa pobedila 16 puta, 18 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 16 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa mnogo golova, te je na poslednjih 7 utakmice viđeno čak 4 puta više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaći sastav je vrlo efikasan, a gostima trebaju bodovi i nerešeno im ne znači ništa. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 2.20 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news