Real Sociedad – Espanyol: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Sada se već može reći da se nalazimo u ozbiljnoj seriji, pošto je sedam poslednjih tipova i analiza bilo šest pogodaka i jedan void. Danas nastavljamo istim tempom i dajemo vam dve utkamice, koje po našem mišljenju imaju dovoljno valuea da se zovu Tip Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Španske La Lige gde na stadionu Reale Arena u San Sebastijanu sastaju domaća ekipa Real Sociedada i gosti iz Barcelone, ekipa Espanyola.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 8-oj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 8 pobedu, 3 nerešenih i 5 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 29 postignutih i 16 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo nisu uspeli da pobede iako su na nekoliko utakmica igrali zaista dobro, posebno na svom terenu. Čak su uspeli da namuče ozbiljno ekipu Real Madrida, ali kao što rekosmo, pobeda još nije ostvarena, nego je ekipa odigrala jednu nerešenu i čak četiri poraza.

Njihovi protivnici, ekipa Espanyola se nalazi na 20-oj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 3 pobeda, 4 nerešene i 9 poraza uz gol razliku od 11 postignutih i 23 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju jednu pobedu, jednu nerešenu i tri poraza, što ih manje više stavlja u isti koš što se forme tiče sa domaćom ekipom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 46 puta, i rezultati su na strani domaće ekipe. Real Sociedad je pobedio 20 puta, 13 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 13 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 4 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Real Sociedad se nalazi u lošoj formi, ali su mnogo kvalitetnija ekipa od Espanyola. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Real Sociedad -0.5 AH (da domaća ekipa ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.04 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news