Real Tomayapo – Real Potosi: Analiza utakmice

Milos
31 ožujka, 2021
392 Views
tomayapo potosi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi, pošto tampon zona između reprezentativnih utakmica i klupskih takmičenja, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U nama omiljenoj Bolivijskoj Prvoj Ligi, u gradu Tarija, sastaju se domaća ekipa Real Tomayapo i gosti ekipa Real Potosi.

Real Tomayapo

Domaća ekipa je pridošlica uz prvu ligu i odmah su pokazali da neće biti topovsko meso za mngo poznatije klubove. Nakon dva kola imaju jednu pobedu i jedan poraz, ali ono što je bitno je činjenica da svoj teren smatraju vrlo ozbiljno i da će se mnoge ekipe namučiti na stadionu IV Centrario. Na poslednjih osam domaćih utakmica Tomayapo je imao osam pobeda, jednu nerešenu i samo jedan poraz. Takođe, vrlo interesantno igraju prilično tvrdo na domaćem terenu.

Real Potosi

Gostujuća ekipa, sa druge strane sada već par godina tavori na marginama prve lige, niti se bore za titulu niti brinu o ispadanju. Slična situacija ih čeka i ove sezone, a nakon dva kola imaju dva poraza, od Guabire i Bolivara. Ovo im je treće gostovanje u nizu i sasvim sigurno će probati da naprave mini iznenađenje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sad.

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali zašto smatramo da bi obe ekipe trebalo da grizu na ovom meču, te da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-3 gola (da obe ekipe postignu maksimalno tri gola), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos