Intro

Red Bull Bragantino – Emelec: Analiza utakmice        

bragantino vs emelec

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, zaista ima mnogo utakmica koje nam se sviđaju, ali smo se odlučili za jednu nadamo se interesantnu fudbalsku utakmicu koja se igra u kasno večernjem terminu. Reč je o utakmici koja se igra u okviru redovnog kola Copa Sudamericana, gde se sastaju ekipe RB Bragantino i Emelec.

Red Bull Bragantino

Od kada je Red Bull postao generalni sponzor ekipe Bragantina, ovaj tim i države Sao Paulo kreće se samo uzlaznom putanjom. Prvo su se kvalifikovali u Serie A, da bi u prošloj sezoni uspeli da se kvalifikuju za Copa Sudamericana što je svakako najveći uspeh ove ekipe u istoriji. Međutim, apetiti rastu iz godine u godinu i sada je cilj da se što duže ostane u ovom takmičenju. Ono što odlikuje ovu ekipe je činjenica da vrlo često igraju efikasne utakmice.

Emelec

Emelec spada u jednu od boljih Ekvadorskih ekipa u poslednjih dve decenije i redovno učestvuju ili u Copa Libertadores ili Copa Sudamericana. Nažalost nisu imali previše uspeha, kao na primer LDU Quito, ali što se iskustva tiče, možemo reći da ga imaju mnogo više nego domaća ekipa. Oni se trenutno nalaze na prvoj poziciji grupe, a pre par nedelja su razmontirali Bragantino na svom terenu 3-0.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada i Emele je dobio prilično lagano.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za domaću ekipu koja mora da pobedi, pa stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.15 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti