Reyer Venezia – KK Partizan NIS: Analiza utakmice

tipovi i analize

Malo je reći das mo srećni što počinju sve moguće evropske lige i evropska takmičenja u košarci, mada je pitanje kako ćemo fizički postići da ispratimo sve tipove sa analizama za vas naše čitaoce. Iako smo vas u prošlosti navikli da imamo tri do četiri analize nedeljno, sada će se ta brojka povećavati čak i do desetak analiza i tipova nedeljno. Kako bilo, takmičenje u košakraškom Euro Kupu počinje ove nedelje i odmah smo se bacilli na posao traženja value linija, kako bi napravili profit. Smatramo da smo uspeli da pronađemo jednu po nama prilično “promašenu” liniju od strane kladionica. U Italijanskom gradu Venezia, sastaju se istoimeni domaćin i Srpski predstavnik u tom takmičenju, ekipa KK Partizan.

Ekipa Reyer Venezie je prošle sezone osvojila prvenstvo u Italiji, te sun a ekipu od prošle godine nadogradili još pet novih igrača. Trener Walter De Raffaele je doveo centra Francesca Pellegrinija iz Udina, mladog Davide Caserinia koji je prošle sezone igrao u mlađim selekcijama Venezie, veterana Jeremy Chappella iz Brindisia, Ike Udanoha iz Avellina, kao i povratnika Filloya. Čini se das u se samo nadogradili u odnosu na prošlu sezonu i da se mogu očekivati odlični rezultati od njih ove sezone. Nacionalno prvenstvo su počeli sa jednom pobedom i porazom, ali suviše je rano za prognozirati koliko daleko mogu dogurati u takmičenjima ove sezone.

1xbet bonus

KK Partizan NIS nakon nekoliko sezona stagnacije, konačno ove sezone ima roster koji je spreman da napravi rezultate koje su ostvarivali u prošlosti kada su bili jedna od najnezgodnijih ekipa na evropskom kontinentu. Trener Andera Trinchieri je od uprave dobio odrešene ruke da potpiše pojačanja koja su mu potrebna, te je on pojačao roster sa nekoliko prilično zanimljivih košarkaša. Corey Walden, talentovana četvorka Rashawn Thomas, visoki William Mosley, kao i povratnik Nemanja Gordic, krila Stefan Bircevic i Zanis Peiners, kao i centar Artsiom Parakhouski su svi potpisali ove sezone. Koliko su ozbiljna ekipa pokazali su za vikend kada su osvojili Super Kup ABA lige sa tri prilično ubedljive pobede. Bez ikakve sumnje na svom terenu KK Partizan NIS će opet biti snažna ekipa, ali je pitanje koliko će dobro igrati na gostovanjima, posebno na početku sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svaom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu se sastajale nikada u prošlosti te se ne može pričati o nekim posebnim trendovima. Ono što smo videli do sada od odigranih utakmica je svakako da ekipa KK Partizan NIS igra u visokom ritmu sa mnogo trčanja na obe strane terena, te se može očekivati utakmica na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već naveli KK Partizan je dobro fizički pripremljena ekipa, koja mnogo trči na obe strane i forsira igru u visokom ritmu. Venezia sa druge strane takođe može da isprati takav tip igre, a u svojoj hali igraju mnogo bolje nego na gostovanjima, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 156.5 points (Više od 156.5 poena da postignu obe ekipe), koja oklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news