River Plate – Penarol: Analiza utakmice

MilosNS
17 svibnja, 2021
562 Views
river plate penarol

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra redovno kolo Copa Sudamericana, gde se sastaju Paragvajski i Urugvajski timovi, River Plate i Penarol.

River Plate

River Plate ne stoji dobro uz nacionalnom šampionatu, gde se trenutno nalaze na desetoj poziciji, ali to je prevashodno iz razloga što je ekipa stavila glavni fokus na takmičenje u Copa Sudamericana i većinu svojih utakmica u nacionalnom šampionatu igraju sa rezervnim sastavom. U ovoj veoma teškoj grupi u kojoj se nalaze i Corinthians i Penarol, oni trenutno zauzimaju drugu poziciju sa sedam bodova, tri više od favorizovanog Corinthiansa i pet manje od Penarola. Stoga, jasno je da je ovo za njih utakmica sezone.

Penarol

Gosti još nisu krenuli sa drugim delom svog nacionalnog šampionata, te se može reći da igraju lagano ove utakmice u Copa Sudamericana i da nemaju potrebe za odmaranjem igrača. Prema bodovnom saldu, njima je potreban samo bod da bi i matemtički osigurali mesto na prvoj poziciji, ali ovde se može desiti malo zakulisnih radnji. Naime, Penarol je svakako kvalitetnija ekipa od River Plate, ali ako bi pustili Paragvajce da dobiju, time bi totalno izbacili Corinthians iz trke za drugu poziciju i time izbacili jednog od favorita iz daljeg takmičenja.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova, jer treneri sakrivaju svoje karte.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada u toku istorije i Penarol je lagano pobedio 3-0 pre dvadesetak dana.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati River Plate DNB (da River Plate pšobedi na meču, ako bude nerešeno ulog se vraća), koja opklada se plaća odličnom 2.18 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.