Royal Excel Mouscron – Antwerpen: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nastavlja se Belgijsko prvenstvo u fudbalu, koje se igra u vrlo napornom ritmu. U poslednjih sedam dana ovo će biti po treća utakmica koju igraju ekipe i sasvim je sigurno da su igrači prilično umorni. Ipak, jedan duel obećava da bi mogao biti izrazito zanimljivi iz nekoliko razloga. To je duel koji će se odigrati na stadionu Le Canonnier, gde će domaća ekipa Royal Excel Mouscrona dočekati jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela prvenstva, ekipu Antwerpena.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na devetoj poziciji sa 17 poena, a na domaćem terenu imaju vrlo solidan učinak od tri pobede, dve nerešene i samo jednog poraza. Na šest utakmica na domaćem terenu dali su osam a primili samo četiri pogotka, što pokazuje da igraju zaista odlično na svom stadionu. Ekipa Royal Excel Mouscron ove sezone u proseku igra utakmice sa 2.46 golova po meču i spadaju u red ekipa koje su manje efikasne.

1xbet bonus

Antwerpen je ekipa koja je sastavljena od veterana koji su bili ili još uvek jesu fantastični fudbaleri. Trenutno se ova ekipa nalazi na petoj poziciji na tabeli sa šest pobeda, tri nerešene i tri poraza. Na gostovanjima igraju malo slabije nego na domaćem terenu te ove sezone na pet gostovanja imaju dve pobede, dve nerešene i tri poraza uz gol razliku 11:12, što je malo preko tri gola po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te je jedini problem u gostujućoj ekipi, gde je suspendovan Ivo Rodriques.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo 8 puta i  interesantno je da ni jedna ekipa nema prednost, te da je domaćin pobedio tri puta, dva puta je bilo nerešeno, a Antwerpen je pobedio takođe tri puta.. Što se golova tiče, ove dve ekipe su u prošlosti uglavnom igrale utakmcie sa malo golova, ali imajući u vidu kako igraju ove sezone i koja je kvota, odlučili smo da ne pratimo ovde trendove.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu napadački fudbal koji gaje obe ekipe, posebno ekipa Antwerpena, mislimo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (Da obe ekipe postignu više od dva pogotka zajedno), koja opklada se plaća odličnom 1.85 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news