Royal Pary – San Jose: Analiza utakmice

Milos
9 prosinca, 2020
497 Views
nogomet tipovi

Sve više utakmica ćemo tipovati iz Bolivijske Prve lige, iz prostog razloga što se igra u strašnom tempu, a čini nam se da kladionice baš ne gledaju sve mečeve, nego na slepo postavljaju kvote, pa se svakog dana može pronaći po koja kvota ili linija koje nisu baš tačne i precizne. Danas, naša analiza i tip, biće na jednoj utakmici ovog šampionata, gde se u gradu Santa Cruz na stadionu Ramon Aquilera Costas, sastaju domaća ekipa Royal Pary i gosti iz Ourura, ekipa San Jose.

Domaća ekipa, koja je bazirana u gradu Santa Cruz de la Sierra koji se nalazi na 300 metara nadmorske visine (što će biti važno za pik), ima vrlo solidnu sezonu do sada, pošto se nalaze na 5-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu igraju prilično dobro, jer do sada imaju 5 pobeda i samo 2 poraza od sedam utakmica, uz gol razliku od 13 postignutih i 8 primljenih golova. Od kada je ponovo krenuo šampionat odigrali su nekoliko vrlo zanimljivih duela, gde su prvo pobedili Jorge Wilstermann 3-2, pa remizirali sa Oriente Petrolerom 2-2, da bi potom pobedili Atletico Palmaflor Vinto 3-1, a u prošlom kolu su izgubili od strane Bolivara 0-4. Oni su jedna vrlo otvorena ekipa, koja do sada u šampionatu igra utakmice sa 2.88 golova.

Njihovi protivnici, ekipa San Jose je u prošlom kolu ostvarila prvu pobedu nakon 9 meseci. Ipak i pored činjenice da nisu bili pobedili od restarta šampionata, oni su imali nekoliko vrlo impresivnih utakmica, gde pre svega mislimo na remi protiv The Strongesta i hrabar poraz od Bolivara. Na prošloj utakmici, koju su pobedili rezultatom 4-1 pokazali su da mogu biti vrlo ofanzivno efikasni, ali i da im odbrana definitivno nije jači deo tima.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale devet puta i gosti imaju mnogo više uspeha, pošto su pobedili na 6 susreta, dok je dva puta bilo nerešeno, a jednom je pobedila domaća ekipa.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je odličan na svom terenu, ali San Jose podiže formu iz meča u meč, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos