Rusija – Srbija: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ukoliko ne grešimo, prošlo je gotovo deset meseci od kada su igrane poslednje utkamice nacionalnih selekcija i iako u doba redovne sezone iskreno mrzimo nacionalne utakmice, sada kada smo željni svega, ovo dođe kao trešnja na tortu. Nastavljaju se takmičenja u okviru Lige Nacija, a u okviru Grupe 3 u prvoj utakmici sastaju se reprezentacije Rusije i Srbije u utakmici koja se igra u Moskvi na stadionu VTB Arena. Nama se na ovoj utakmici zaista sviđa jedan market, te ćemo u okviru našeg tipa i analize danas da obrazložimo isti.

Domaća ekipa Rusije pod selektorom Cherchesovim igra više nego odlično, pošto su u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igrali odlično, ali su imali tu nesreću da igraju u istoj grupi sa reprezentacijom Belgije, te su svega dva puta izgubili od iste reprezentacije, dok su između ta dva meča pobedili na sedam susreta. Selektor je pozvao gotovo sve igrače na koje se oslanjao u toku kvalifikacija za evropsko prvenstvo, te se može očekivati jedna uigrana reprezentacija koja se dobro poznaje.

Njihovi protivnici, ekipa Srbije je neposredno pre nego je nastupila COVID Pandemije promenila selektora i na klupu je seo iskusni Ljubiša Tumbaković, koji je pre toga trenirao selekciju Crne Gore. Srbija je u kvalifikacijama igrala toplo hladno, mada su u grupi imali Portugal i neverovatno snažnu ekipu Ukrajine, od kojih su selekcija glatko poraženi. Nikako ove selekcija već godinama ne uspeva da napravi neki bolji rezultat, iako imaju kvalitetne igrače, nemaju dobru timsku hemiju.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, nema povređenih niti suspendovanih igrača, mada je reprezentacija Srbije ostala bez  vrlo važnog igrača, Nemanje Matića koji je odlučio da prekine reprezentativnu karijeru.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale četiri puta do sada i Rusija je imala mnogo više uspeha do sada, pošto su pobedili dva puta, dva puta je bilo nerešeno, a Srbija nema pobeda do sada.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, nama se mnogo sviđe kvota koja je postavljena na pobedu reprezentacije Rusije, ali kako se kvota kreće u pogrešnom smeru od onoga što mi predviđamo, odlučujemo se za sigurniju opciju a to je linija 0 azijskog hendikepa, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Rusija 0 AH (da Rusija pobeda, a ako bude nerešeno vraća se ulog), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news