Sampdoria – Bologna: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Od kako se vratila na terene Italijanska Serie A, jednom smo imali u našim tipovima i analizama predlog iz ove lige i tada nas Juventus nije razočarao. Danas nam se sviđa jedna utakmica, koja na nama omiljenom market daje fenomenalnu kvotu, te nikako ne smemo istu da propustimo. Naime, na stadionu Comunale Luigi Ferrais, Sampdoria dočekuje ekipu Bologne. Imajući u vidu činjenicu kako obe ekipe igraju ove sezone, smatramo da će ovo biti jedna vrlo interesantna utakmica.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 16-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su solidni sa rekordom do sada od 4 pobede, 4 nerešene i 6 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 16 postignutih i 22 primljena gola. Oni su generalno jedna od efikasnijih ekipa u šampionatu, pošto na njihovim utakmicama u proseku pada 2.98 golova, a na domaćem terenu se više od 67% utakmica završi sa više od dva gola.

Njihovi protivnici, ekipa Bologne se nalazi na 11-toj pozicij, a na gostovanjima imaju do sada 5 pobeda, samo 2 nerešene i 6 poraza uz gol razliku od 20 postignutih i 22 primljena gola. Već smo pisali o tome da oni veći deo sezone nisu bili maksimalno fokusirani zbog bolesti prvog trenera ekipe Siniše Mihajlovića, ali sada kada je popularni Miha ponovo dobro, očekuje se da će se i Bologna trgnuti iz letargije.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, te domaći neće moći da računaju na Jakub Jankta, Fabia Quagliarellu i Alex Ferarrija, dok kod gostiju neće biti Andreas Skov Olsena.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 30 puta, i rezultati su u potpunosti izjednačeni, Sampdoria je pobedila 11 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 9 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 5 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe imaju zašto da igraju, i obema ekipama ofanziva je jača strana. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogodka na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news