Sampdoria – Genoa: Analiza utakmice

Milos
22 srpnja, 2020
485 Views
nogomet tipovi

Atalanta je sinoć opet odigrala jedan od retkih Undera ove sezone i time pokvarila još jedan u nizu tipova i analiza ali i pored toga ne gubimo nadu i nastavljamo da tražimo kvalitetne utakmice koje imaju odličan value u našim očima. Danas smo pronašli jednu utakmicu koja naprosto vrišti da će na njoj biti golova, a kladionice su postavile odličnu liniju i još bolju kvotu. Na stadionu Comunale Luigi Ferraris u Đenovi domaća Sampdoria dočekuje ekipu Genoe.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 13-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali skroman učinak od 6 pobeda, 4 nerešene i 7 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 23 postignutih i 24 primljena gola. Od kada je ponovo počelo prvenstvo naređali su solidne partije i od poslednjih 9 susreta imaju 5 pobeda i 4 poraza. Takođe, na poslednjih 3 utakmice imaju tri pobede, a ove sezone su na domaćem terenu 64.7% utakmica odigrali da bude više od dva gola.

Njihovi protivnici, ekipa Genoe se nalazi na 17-toj poziciji i bore se protiv ispadanja, a glavni konkurenti sui m Udinses i Lecce. Na gostovanjima ove sezone imaju 2 pobede, 8 nerešenih i 7 poraza uz gol razliku od 21 postignutih i 36 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igraju toplo hladno, ali su uspeli da odigraju u O2.5 na 7 od 8 susreta što je zaista impresivno. Takođe, na 82.4% gostovanja ove sezone išli su preko dva gola.

Očekivani sastavi

Obe trenera imaju manjih problema sa sastavom tima, ali isto tako su oba trenera najavila da neće rotirati svoje sastave, što može dovesti do određenih dešavanja na terenu koja idu u korist našem picku.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 35 puta, i rezultati su više na strani domaćeg tima. Naime, Sampdoria je pobedila 15 puta, 9 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 11 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri i verovatno zbog toga kladionice ostavljaju ovoliko prostora na goal marketu.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Na ovom meču nema jasnog  favorita, obe ekipe igraju vrlo agresivno i često postižu pogotke. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da bude više od dva gola na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos