San Jose – Always Ready: Analiza utakmice

Milos
17 prosinca, 2020
658 Views
nogomet tipovi

Nismo se juče dobro proveli sa našim tipovima i analizama, pošto smo uspeli da promašimo gotovo sve, a danas, naša analiza i tip, biće na utakmici ponovo Bolivijskog šampionata, gde dve ekipe koje se nalaze na dijametralno suprotnim delovima tabele igraju jedna protiv druge. U gradu Oruro, domaća ekipa San Jose koja ne igra u specijalno dobroj formi, dočekuje ekipu koja se bori za sam vrh tabele, Always Ready.

Domaća ekipa, San Jose nalazi se trenutno na 10-toj poziciji, a na domaćem terenu imaju 4-3-3 rekord. Od kada je ponovo počeo šampionat igraju toplo hladno, ali mnogo više hladno da budemo iskreni. Na poslednjih 5 susreta su dobili samo jedan a izgubili su čak 4, doduše od ta 4 čak 3 na gostovanjima. Oni su svoj poslednji meč igrali pre 4 dana kada su izgubili od ekipe Real Potosi 2-3 na gostovanju.

Njihovi protivnici, ekipa Always Ready se nalazi na 3-oj poziciji šampionata ali njihov tempo igranja je malo teži od domaće ekipe. Naime, oni su u poslednjih 12 dana odigrali čak 5 utakmica, od kojih 4 na gostovanju i ovo im je peto uzastopno gostovanje u samo 8 dana. Takođe su menjali i nadmorsku visinu, iako su većino mečeva igrali na preko 3.500 metara, što je njima ok, pošto su oni iz  grad ana 4.100 metara.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada pet puta i San Jose je pobedio tri puta, jednom je bilo nerešeno i jednom su pobedili gosti. Svih pet utakmica je videlo da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču.

Predlozi za tipovanje

San Jose nikako nije ekipa kojoj se može verovati, ali Always Ready je igrao previše mečeva u kratkom vremenskom periodu, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati San Jose DNB (AH0) (da San Jose ne izgubi na ovom meču, u lokalnim kladionicama igra Winner 1), koja opklada se plaća odličnom 3.00 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos