San Jose – The Strongest: Analiza utakmice

Milos
29 studenoga, 2020
425 Views
nogomet tipovi

Vikend je bio svakako profitabilan uz neke nepredviđene rezultate, ali svakako da smo zadovoljni rezultatima na kraju nedelje. U ponedeljak, današnja analiza i tip dolaze sa Južno Američkog kontinenta, gde je konačno (na našu veliku sreću) ponovo počela da se igra Bolivijska Prva Liga. Samim tim, moramo se aktivirati, jer je ta liga već godinama jedna od najprofitabilnijih liga za nas i naše klađenje. Danas na stadionu Jesus Bermudez u Oruro-u, domaća ekipa San Jose dočekuje jednu od najboljih ekipa Bolivije u poslednjoj deceniji The Strongest.

Domaća ekipa se poslednjih nekoliko sezona nalazi u limbu, jer jedne sezone imaju solidnu ekipu i bore se za sam vrh tabele, onda upadnu u finansijske probleme i igrači počnu štrajk, izgubi se puno bodova i dok se ustale moraju da se bore za opstanak. Ova sezona se čini kao ova druga verzija, pošto se San Jose nalazi na 9-toj poziciji, mada na domaćem terenu su igrali prilično dobro i do sada imaju rekord od 3 pobede, 2 nerešene i 2 poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 11 primljenih golova.

Njihovi protivnici, ekipa The Strongesta se kako je to i očekivano nalazi na prvoj poziciji šampionata i sasvim sigurno do kraja prvenstva će se boriti za titulus a ekipama Bolivara i možda Jorge Wilstermanna, ako uspeju da podignu formu. Na gostovanjima u ovom šampionatu Tigrovi nemaju dobar skor, pošto su do sad ana šest gostovanja samo dva puta pobedili uz četiri poraza i gol razliku od 13 postignutih  i 16 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne za ovaj duel i ukoliko ne bude nekih nepredviđenih covid pozitivnih igrača, trebali bi najbolji igrači oba tima biti na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 71 put do sada i rezultati su više na strani gostujuće ekipe, pošto je ista pobedila 30 puta, 21 puta je bilo nerešeno, a domaćini su pobedili 20 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednjih 7 susreta 5 od 7 puta viđeno da bude više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos