San Jose – Vinto: Analiza utakmice

Sportske
30 prosinca, 2020
345 Views
nogomet tipovi

Poslednjeg dana ove čudne 2020-te godine, igra se poslednje kolo Bolivijskog šampionata, gde se bukvalo rešava nekoliko važnih pitanja. Pitanje šampiona, pitanje ko će u Copa Libertadores, ali i pitanje ko će u Copa Sudamericana, pošto ove sezone niko ne ispada iz prve lige zbog pandemije COVID virusa. Stoga, naša analiza i tip, biće na utakmici ponovo Bolivijskog šampionata, gde dve ekipe koje se nalaze na dijametralno suprotnim delovima tabele igraju jedna protiv druge. U gradu Oruro, domaća ekipa San Jose koja ne igra u specijalno dobroj formi, dočekuje ekipu koja se bori za Copa Sudamericana, Atletico Palmaflor Vinto.

Domaća ekipa, San Jose nalazi se trenutno na 13-toj poziciji, a na domaćem terenu imaju 4-3-5 rekord. Ono što je specifično za ekipu San Jose je činjenica da se klub nalazi u velikim finansijskim problemima i da igrači nisu primili plate već skoro godinu dana. Kako ih plaćaju oni tako i igraju, te se ne pamti kada su poslednji put osvojili bodove u ovom šampionatu.

Njihovi protivnici, ekipa Vinto je postala popularna ove sezone zbog činjenica da su imali ludačku seriju na domaćem terenu gde su mlatili sve ekipe bez razlike, ali oni su malo popustili na tabeli, pre svega zbog lošijeg skora na gostujućim terenima. Ipak, ova utakmica im je izrazito bitna iz prostog razloga što samo pobedom mogu do Copa Sudamericana, što bi bio veliki uspeh za ovaj mali klub.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo jednom ove sezone i Vinto je prosto razmontirao San Jose na domaćem terenu 5-0.

Predlozi za tipovanje

San Jose nikako nije ekipa kojoj se može verovati, a Vinto igra za kvalifikacije u Copa Sudamericana, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Vinto ML (da Vinto pobedi na ovom meču, u lokalnim kladionicama igra 1), koja opklada se plaća odličnom 1.745 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske