Sandefjord vs Tromso: Tipovi, savjeti i kvote 03.07.2024. 19:00

Stefan
2 srpnja, 2024
668 Views
Sandefjord vs Tromso

Sandefjord i Tromso žele se vratiti pobjedama i prekinuti loše serije rezultata u norveškoj Eliteserien ligi kada se budu sastali u srijedu.

Sandefjord vs Tromso: Kvote

Powered by

Sandefjord

U prethodne dvije sezone Sandefjord se borio za opstanak i nekako uspijevao da opstane. Ipak, ove sezone su u vrlo teškoj poziciji i bilježe jedan od najgorih startova u povijesti od kada su dio elite.

Nakon 12 odigranih utakmica Sandefjord ima dvije pobjede i sedam poraza. Sa samo devet osvojenih bodova su zakucani za dno tabele i nalaze se četiri boda od sigurne zone.

Sandefjord je šest utakmica bez pobjede i osvojio je samo dva boda u posljednjih šest utakmica. Bez pobjede su dva i pol mjeseca. Sedam od njihovih posljednjih osam utakmica završeno je s više od 2.5 gola i sedam je završeno s BTTS.

Jedino Kristiansund ima više BTTS utakmica u ligi ove sezone. Također, Sandefjord je jedini tim bez sačuvane mreže ove sezone i samo tri ekipe imaju goru obranu od njih.

Na njihovih posljednjih osam utakmica u ligi imamo prosjek od 3,63 gola po utakmici. Kod kuće Sandefjord ima dvije pobjede i tri poraza u pet utakmica.

Posljednje četiri utakmice u nizu završili su s više od 2.5 gola.

Ivibet Kladionica

4.9/5
  • Jednostavna navigacija kroz stranicu
  • Solidan Ivibet bonus dobrodošlice
  • Odličan izbor marketa
  • Sportska kladionica i kazino u jednom
  • Mlad brend koji se tek treba dokazati
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Tromso

Nakon što su bili treći prošle godine, Tromso je ove sezone u donjem dijelu tabele. Nakon 12 odigranih utakmica imaju samo tri pobjede i čak osam poraza i sa 10 bodova nalaze se na tri boda od sigurne zone i samo su bod iznad posljednjeg tima na tabeli.

Tromso je definitivno najveće razočaranje sezone do sada. Tokom svibnja imali su seriju od tri utakmice bez poraza, ali su u lipnju vezali dva poraza.

Sedam od njihovih posljednjih devet utakmica završeno je s više od 2.5 gola. Tromso je sačuvao mrežu na tri utakmice i čak šest je završio bez postignutog gola, što je najviše u ligi.

Sa 14 postignutih golova imaju jedan od slabijih napada u ligi i samo dva tima su postigla manje. Tromso je u gostima užasan. Odigrali su četiri utakmice i osvojili samo bod. Na čak tri nisu postigli ni gol

20bet promocija

H2H

Od 2017. godine odigrali su 10 utakmica. Obije momčadi imaju po tri pobjede. Pet utakmica je završeno sa više od 2.5 gola i pet sa BTTS.

Povrede i izostanci

Sandefjord: Nema novih ozljeda.

Tromso: Nema novih ozljeda.

Sandefjord vs Tromso Prijedlozi za klađenje

Obe ekipe su u lošim formama i teško je prognozirati pobjednika ovdje. Ono što je zajedničko za obje ekipe je veliki broj golova na njihovim utakmicama, najviše zbog loših obrana.

Vjerujemo da se to može ponoviti i ovog puta jer je ovo prilika za obje ekipe da prekinu loše serije rezultata.

Vrijeme: 03.07.2024. 19:00
Prijedlog: Više od 2.5 gola
Tečaj: 1.81
Kladionica: Ivibet

Sandefjord vs Tromso: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.