Sandnes Ulf – KFUM: Analiza utakmice

Milos
14 kolovoza, 2020
347 Views
nogomet tipovi

Polako nam dolazi vikend i samim tim se povećava obim utakmica koje se igraju, te će danas biti malo više tipova i analiza nego što ste navikli (jedan dnevno), ali smatramo da obe utakmice zaslužuju da se zovu Tip Dana. Druga utakmica koja nam se sviđa dolazi iz Norveške Druge Lige, gde se na Oster Hus Arena stadionu u Sandesu sastaju ekipe Sandes Ulf i KFUM. Imajući u vidu da se utakmice u ovoj ligi igraju po ubrzanom ritmu, smatramo da se svake nedelje može izvući makar jedna utakmica koja ima odličan value.

Domaća ekipa Sandnes Ulf se trenutno nalazi na 4-toj poziciji 1. Division, a na domaćem terenu imaju do sada tri pobede, jednu nerešenu i nula poraza, uz impresivnu gol razliku od 9 postignutih i 6 primljenih golova. Na dosadašnjih 8 utakmica ove sezone 6 puta su išli preko dva pogotka, a u proseku igraju sa 3.75 golova po utakmici. Na domaćem terenu imaju prosek od tačno 3.75 golova po meču.

Njihovi protivnici, ekipa KFUM se nalazi na 7-oj poziciji trenutno, a na gostovanjima ove sezonei maju rekord od nula pobeda, dve nerešene i jednog poraza, uz gol razliku od 4 postignuta i 5 primljenih golova, što je tačno 3 gola po utakmici. Ove sezone su išli šreko dva gola na 6 od 8 utakmica, a ukupni prosek golova po meču je 2.88.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima ekipa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 4 puta, i rezultati su apsolutno izjednačene. Naime, ekipa Ulfa je pobedila 2 puta, 0 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 2 puta. Što se golova tiče rezultati naginju ka Over igri, pošto je na sva četiri susreta viđeno minimum 3 gola.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da kako ove dve ekipe igraju i koliko golova pada na njihovim utakmicama smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu minimum tri gola), koja opklada se plaća odličnom 1.93 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos