Santa Cruz – Always Ready: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče je bilo napeto, ali ipak na kraju profitabilno, jer su ekipe San Jose i Real Potosi čekale do samog kraja kako bi postizale golove. Svakodnevno se igraju nove utakmice Bolivijskog šampionata, i dana sima jedna utakmica koju čekamo još od prošlog kola, pošto smo nekako znali da će kladionice da olako shvate jednu ekipu, koja je zapravo vrlo kvalitetna. Danas, naša analiza i tip, biće na utakmici u kojoj ekipa Santa Cruz na svom stadionu Real Santa Cruz dočekuje ekipu Always Ready.

Domaća ekipa, Santa Cruz se trenutno nalazi na 12-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu ove sezone imaju prosečne rezultate jer su pobedili na 4 utakmice, jednom igrali nerešeno i 3 puta izgubili, uz gol razliku od 16 postignutih i 18 primljenih koševa. Od kada je ponovo počeo šampionat imaju prosečne rezultate, jer su uspeli pobediti dve loše ekipe (Aurora i Real Potosi), ali su zato pregaženi od strane Bloominga (0-2), The Strongest (0-4) i San Jose (1-4). Upravo na toj utakmici protiv San Jose se videlo koliko mnogo stvari ne štima u ovoj ekipi.

Njihovi protivnici, ekipa Always Ready sa druge strane nalaze se na 4-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju prilično lošu seriju od 1 pobede, 1 nerešene i čak pet poraza, uz gol razliku od 5 postignutih i 13 primljenih golova. Od restarta šampionata imaju 2-2-1, ali taj poraz od The Strongesta u prošlom kolu je baš nepravedan, jer su bili bolje ekipa 90 minuta. Igra koju su momci u crveno belim dresovima pokazali na tom meču, daje nam uverenje da će pružiti sličnu partiju i danas.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada i Always Ready je isprašio Santa Cruz na svom terenu rezultatom 6-0.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta rade. Always Ready je mnogo bolja ekipa, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Always Ready ML (da gosti pobede na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 2.03 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news