Santa Cruz – Always Ready: Analiza utakmice

Milos
3 travnja, 2021
537 Views
santa cruz always ready

Subota i klupska takmičenja se vraćaju nakon dve nedelje i naravno postoji veliki broj utakmica koje nam se sviđaju. Nama se posebno sviđa utakmica koja se igra u okviru Bolivijske Prve Lige, koja liga je jedna od nama najomiljenijih liga za tipovanje, jer svako kolo dođe do određenih iznenađenja, a sve ekipe igraju na istom ili sličnom nivou. Na stadionu Real Santa Cruz, igraju domaća ekipa Santa Cruz i gosti ekipa Always Ready. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Domaća ekipa, Santa Cruz se nakon dva kola nalazi na 14-toj poziciji, sa dva poraza. Prvo su izgubili od ekipa Atletico Palmaflor na gostovanju rezultatom 0-1, da bi potom izgubili i na svom terenu od ekipe Jorge Wilstermann rezultatom 0-2. Ove sezone Santa Cruz će sasvim sigurno biti u donjem delu tabele, ali ipak na domaćem terenu bi mogli nekoliko puta da iznenade.

Sa druge strane Always Ready je ovu sezonu krenuo polovično. Prvo su na gostovanju izgubili od ekipe Tomayapo rezultatom 0-1, da bi potom u drugom kolu razmontirali na domaćem terenu ekipu San Jose rezultatom 5-0. Ovaj drugi rezultat nije neko iznenađenje jer se ekipa San Jose totalno raspada u svakom smislu.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale svega dva puta, prošle sezone, a oba puta je pobedila ekipa Always Ready, prvo sa 6-0, a zatim 3-0.

Predlozi za tipovanje

Kako je krenulo da se zahutkava u šampionatu, igra se mnogo više taktički, mada ove dve ekipe zaista mogu biti vrlo efikasne. Ipak, mislimo da je linija postavljena prilično visoko pa je naš predlog da se odigra 0-3 Gola (da obe ekipe postignu 3 ili manje od tri gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.79 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos