Santana EC – Ypiranga AP: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetkse asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Brazilu u okviru šampionata Amapaense između Santana EC i ekipa Yparanga.

Ovaj šampionat je kasnije počeo, pošto nema mnogo timova, te je odigrano samo jedno kolo do sada. Ekipa Santana EC se trenutno nalazi na poslednjoj, sedomj poziciji pošto su doživeli najviši poraz od svih poraženih ekipa u prvom kolu. Oni su na gostovanju doživeli poraz od strane ekipa Santos AP rezultatom 1-3. Realno ova ekipa Santana EC je jedan maleni klub čak i u okviru svoj državnog šampionata, te oni već godinama tavore na dnu bez nekih kvalitetnijih rezulata. Recimo prošle sezone u okviru istog ovog šampionata su odigrali četiri utakmice, jednu nerešenu i tri poraza sa rezultatima 0-6, 1-6 i 1-8.

Njihovi protivnici, ekipa Yparanga nije baš nepoznat klub u Brazilskim okvirima a trenutno se takmiče u oviru Serie D, odnosno četvrte i poslednje polu profesionalne lige fudbalera. Oni su u ovom šampionatu krenuli pobedom, dobili su na gostovanju ekipu Macape rezultatom 0-1, a u tom meču su pokazali da su vrlo disciplinovana i ozbiljna ekipa za ove uslove takmičenja.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju puno problema pred ovaj meč, pošto ritam igranja nije težak i svi igrači su spremni i zdravi za ovu utakmicu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale šest puta do sada, domaći su ostvarili jednu pobedu, dva puta je bilo nerešeno i tri puta su slavili gosti. Golovi ni jednima ni drugima nisu jača strana, te ne vredi tipovati na marketu na golove ovde.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na market za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gostujuća ekipa je ove sezone mnogo kvalitetnija ekipa, i nalaze se u odličnom momentumu. Dolaze iz odlične pobede na gostovanju, a domaćini su prilično loša ekipa generalno. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ypiranga -1.5 AH (da ekipa Ypirange pobedi sa dva ili više golova razlike na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news