Santos – Atletico MG: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče je bilo interesantno na našem Tip Dana pošto smo igrali na manje od tri gola na utakmici, a prvi gol je pao već u osmom minutu. Međutim kao i što smo predpostavili u našoj analizi, utakmica je završena sa manje od tri gola i odlična kvota 2.11 je pogođena. Danas nastavljamo i u Tip Dana segment objavljujemo jednu utakmicu koja se igra u večernjem terminu, pošto se selimo na Južno Američki continent  i igramo utakmicu Brazilske Serie A. Iz ove lige dolazi jedna od naših tipova i analiza, gde na svom stadionu Villa Belmiro, Santos dočekuje ekipu Atletico MG.

Domaća ekipa Santosa se trenutno nalazi na sedmoj poziciji šampionata sa tri pobede, dve nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 9 postignutih i 9 primljenih golova. Od kada ih je preuzeo trener Cuca igraju mnogo bolje, pa čak i na utakmici protiv Flamengak oju su izgubili imali su dva poništena gola i sijaset odličnih šansi. Smatramo da su vrlo kvalitetna ekipa i da su vrlo opasni posebno na svom terenu.

Njihovi protivnici, ekipa Atletico MG, nalazi se trenutno na trećoj poziciji šampionata sa 5 pobeda, nula nerešenih i 2 poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 5 primljenih golova. Može se slobodno reći da ih je preporodio trener Sampagnoli, koji je ranije bio trener Santosa. Ipak, po našem dugogodišnjem iskustvu snaga popularnog Galoa se nalazi na njihovom domaćem terenu gde su obično ubitačni, dok na gostovanjima pružaju slabije partije iz razloga što dugo putuju na gostovanja.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 41 put i rezultati su vrlo izjednačeni. Naime, Peixie je pobedio 15 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a Galo je pobedio 16 puta. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata i nećemo igrati na golove ovde.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Santos se nalazi u uzlaznoj liniji što se tiče forme, a Galo bolje igra na domaćem terenu, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Santos ML (da Santos pobedi na ovom meču ili u žargonu “kec na domaćina”), koja opklada se plaća više nego odličnom 4.00 kvotom u sportskoj kladionici Bet365. Ova opklada nije za one koji vole da igraju na sigurno i daleko je od SIGURICE. Naprosto mislimo da kladionice podcenjuju Santos ovde i da ova kvota ima veliku vrednost.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news