Sassari – Virtus Bologna: Analiza utakmice

Milos
3 travnja, 2021
444 Views
sassari virtus

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kada su gotove reprezentativne obaveze, polako se na velika vrata vraća klupski fudbal ali isto tako igraju se utakmice nacionalnih košarkaških šampionata. Danas smo se odlučili za jednu utakmicu Italijanske Lega A, gde se sastaju ekipa Sassari i gosti ekipa Virtus Bologna.

Sassari

Domaća ekipa se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji šampionata, sa 14 pobeda i 6 poraza, dok na domaćem terenu imaju skor od 8 pobeda i samo 2 poraza. Oni igraju ove sezone vrlo efikasnu košarku sa brzim napadima i mnogo šutiranja za tri poena, a to se najbolje vidi iz proseka poena po meču koji je ogroman (176.8). Oni su u midweeku igrali utakmicu FIBA Champions League i protiv Bamberga odigrali na ogroman broj poena.

Virtus Bologna

Gostujuća ekipa, sa druge strane se nalazi na trećoj poziciji sa skorom od 16 pobeda i 7 poraza, a na gostovanjima imaju 11 pobeda i samo 1 poraz. Oni su takođe vrlo efikasna ekipa, mada znaju da upadnu u čudne periode pa da im utakmice odu u under. Ove sezone u domaćem šampionatu igraju utakmice sa 163.69 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta poslednjih godina, a rezultati su šareni, mada ono što je posebno interesantno je činjenica da pada veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali kako ove ekipe igraju, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 172 poena (da obe ekipe postignu više od 172 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos