Sassuolo – Lazio: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nismo puno puta ove sezone tipovali utakmice Italijanske Serije A, ali to će se svakako promeniti pošto je ova liga izrazito interesantna i po nama može biti profitabilna za klađenje. Naime, posle godina stagnacije što se tiče kvaliteta i ulaganja u fudbal, Italijanski klubovi su se opet probudili i počeli kako da ulažu veći novac, tako i da igraju atraktivniji fudbal. To se odmah pokazalo kao vrlo isplativo, pošto su stadioni opet puni, a TV prava vrtoglavo rastu pošto sve više ljudi želi ponovo da gleda Italijanski fudbal. Nama se danas sviđa jedna utakmica, gde smatramo da bi moglo biti vatre i golova naravno. Na stadionu MAPPEI – Citta di Tricolore, sastaju se domaća ekipa Sassuolo i gosti iz Rima, Lazio.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 13-toj poziciji Serije A, i ostvarili su četiri pobede, jednu nerešenu i imali šest poraza. Na domaćem terenu su polovični, imaju tri pobede i tri poraza, uz gol razliku od 15-12. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da na njihovim mečevima u proseku bude 3.82 gola i da su ove sezone svaki put na svom terenu igrali utakmicu sa preko dva gola.

1xbet bonus

Lazio sa druge strane se nalazi na trećoj poziciji sa sedam pobeda, tri nerešene i dva poraza. Na gostovanjima imaju tri pobede, jednu nerešenu i dva poraza, uz gol razliku 10-7. Ove godina na njihovim utakmicama bude u proseku 3.42 pogotka, a na gostovanjima ove sezone su u 83.3% utakmica završavali sa više od dva pogotka.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima. Naime, trener Sassuoloa ima pod znakom pitanja Gianmarco Ferrari, Luca Mazzitelli, Vlad Chiriches i Rogerio, ali se očekuje da će svi igrati. Sa druge strane trener Lazia ne može da računa samo na povređenog Ricarda Kishnu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 12 puta međusobne duele, a domaća ekipa je pobedila samo dva puta, tri puta je bilo nerešeno, dok je Lazio pobedio na sedam susreta. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je na poslednjih osam susreta čak sedam puta viđeno tri ili više pogodaka, te ovo smatramo vrlo zanimljivim trendom u svakom slučaju.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu ove trendove smatramo da su kladionice napravile grešku i da je kvota na igru više od dva gola previsoko postavljena. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 3 goals AH (Da obe ekipe postignu tri ili više od tri pogotka sa 3 linijom Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.81 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova opklada znači i kako se igra, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa na marketu za golove.

1xbet bonus

Relevant news