Sassuolo – Napoli: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nismo se dobro proveli u subotu tipujući utakmice košarkaških regionalnih šampionata, pošto smo obe utakmice za malo promašili, ali nedelja nam nudi dosta mogućnosti kako bi poboljšali naš učinak od petka i subote. Prva utakmica koja nam se sviđa i u kojoj vidimo value je utakmica koja se igra u okviru Italijanske Serie A, gde na stadionu MAPPEI – Citta de Tricolore, domaća ekipa Sassuolo, dočekuje goste iz Napulja, istoimenu ekipu, Napoli.

Domaća ekipa, Sassuolo ove sezone igra toplo hladno, te se trenutačno nalaze na 11-toj poziciji Serie A sa 5-4-7 rekordom. Na domaćem terenu imaju tri pobede, jednu neodlučenu i četiri poraza, sa 18 postignutih i 16 primljenih pogodaka. U proseku ove sezone na njihovima utakmicama je viđeno 3.44 pogotka u proseku, a na 87.5% domaćih utakmica je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

1xbet bonus

Sa druge strane ekipa Napolija je pre nekoliko dana dala otkaz treneru Ancelottiju, koji je vće našao novi angažman u Premier Ligi, ekipi Evertona. Ovo pre svega zbog mršavih rezultata, jer se očekivalo da nebesko plavi iz Napulja ozbiljno pokušaju da osvoje Scudetto ove sezone, a oni se trenutačno nalaze na 8-oj poziciji tabele. Na gostovanjima ove sezone imaju dve pobede, četiri nerešene i dva poraza sa 15 postignutih i 13 primljenih pogodaka. Na njihovim utakmicama na gostujućem terenu viđeno je ove sezone da oba tima postignu pogodak 87.5%.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema sa sastavima tima, te trener gostiju neće moći da računa na povređene Nikolu Maksimovića, Malcuit i Koulibaly-a, a trener Sassuoloa takođe ima svojih briga pred ovaj duel jer ne može da računa na Chiriches i Defrela.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su mnogo puta do sada igrale jedna protiv druge i kao što je to očekivano Napoli je imao mnogo više uspeha. Ono što je posebno interesantno je da je na poslednjih šest susreta višeno čak četiri puta da obe ekipe postignu pogodak, a tri puta da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na utakmici.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za total, odnosno da su postavili prilično visoku kvotu na igru koju mi preferiramo da igramo. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 & BTTS (da bude više od dva gola na meču i da oba tima postignu pogodak), koja opklada se plaća odličnom 1.75 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

Relevant news