Sassuolo – Torino: Analiza utakmice

Milos
23 listopada, 2020
413 Views
nogomet tipovi

Juče smo napravili celan sweep sa našim tipovima, te danas pokušavamo da nastavimo odličan niz koji smo juče započeli. Kao zagrevanje pred predstojeći vikend od naših tipova i analiza za danas, izdvajamo utakmicu koja se igra u okviru Italijanske Serie A, gde na stadionu Citta del Tricollore sastaju ekipa Sassuolo i Torino. Imajući u vidu kako su ove dve ekipe otvorile ovaj šampionat, smatramo da nas očekuje jedna izrazito interesantna utakmica.

Domaća ekipa, je odlično krenula u novoj sezoni i jasno se vidi da su se samo nadogradili u odnosu na prethodnu kada su završili na 9-tom mestu. Iako su bile očekivane pobede protiv Spezie i Crotonea (po 4-1) u prošlom kolu su pokazali karakter kada su gubili od Bologne 1-3 i uspeli da preokrenu na 4-3 do kraja. Ako je nešto sigurno oko ove ekipe Sassuolo je činjenica da oni na svakom meču igraju na gol više i da će se svaka ekipa protiv njih dobro namučiti.

Sa druge strane Torino je katastrofalno krenuo u ovu sezonu i trenutno se nalaze na poslednjoj poziciji sa nula bodova iz tri meča, jer su redom gubili od Fiorentine 0-1, Atalante 2-4 i Cagliarija 2-3. Ipak i pored toga, na utakmici sa Fiorentinom i Atalantom pogotovo su pokazali odličnu igru, jedino je falilo da sačuvaju svoju mrežu. Realno, samo je pitanje dana kada će Torino krenuti da sakuplja bodove, pošto su vrlo kvalitetna ekipa koja sasvim sigurno neće biti pri dnu tabele na kraju sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, pošto trener domaćih ne može da računa na povređene Filippo Romagna, Rogerio, Lukas Haraslin, Jeremy Toljan (COVID-19), dok gosti na ovo gostovanje dolaze bez Simone Zaza, Daniele Baselli, i suspendovanog Vanje Milinković Savića.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 22 puta, domaći su pobedili na 5 susreta, 7 puta je bilo nerešeno, dok su gosti pobedili 10 puta. Što se golova tiče zadnjih 5 od 6 utakmica je videlo da obe ekipe postignu pogodak, dok je 3 od 6 utakmica videlo više od 2 gola.

Predlozi za tipovanje

Ovo su dve keipe koje igraju ofanzivan fudbal a kojima odbrane nisu na visini zadatka. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na meču, ako bude tačno tri ulog se vraća. U lokalnim kladionicama ne postoji ova igra, te mi predlažemo hrabrijima da probaju igru  „4+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.72 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos