Sassuolo – Udinese: Analiza utakmice

Milos
6 studenoga, 2020
595 Views
nogomet tipovi

Vikend se brzo približava, a u petak se igra nekoliko interesantnih utakmica u okviru popularnih fudbalskih  liga te u našim analizama i tipovima možete očekivati dosta zabavnog sadržaja, koji će nadamo se doneti i profit u naše džepove. Nama je odmah jedna utakmica koja otvara novo kolo u Italijanskoj Serie A, gde se na stadionu MAPEI sastaju jedno od najvećih iznenađenja ove sezone, ekipa Sassuolo i ekipa koja je možda i najviše podbacila u dosadašnjem delu šampionata, Udineze.

Domaća ekipa se nakon nekih fantastičnih igara trenutno nalazi na drugoj poziciji Itlaijanske Serie A, odmah ispod AC Milana, a do sada su imali nekoliko impresivnih partija kao što je bila ona u prošlom kolu kada su desetkovani uspeli da pobede favorizovani Napoli na gostovanju 2-0. Ni u ovom kolu trener De Zerbi neće moći da računa na sve igrače, ali je očigledno da je napravio odličnu atmosferu u ekipi.

Njihovi protivnici, ekipa Udinese se trenutno nalazi na samom dnu tabele, a imaju jednu pobedu i čak pet poraza uz prilično lošu gol razliku od 5 postignutih i 16 primljenih golova. Ta jedina pobeda je izvojevana na jedvite jade protiv PArme na domaćem terenu, a na gostovanjima imaju sve same poraze, što je prilično čudno za ekipu koja u svojim redovima ima De Paula i Deulofeua.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih  problema pred ovaj susret pošto De Zerbi ima već nekoliko nedelja problem sa covid virusom u svom timu i sada ne može da računa na tri nova igrača pošto su povređeni i pozitivni Filipo Romagna, Filip Đuričić, Lukas Haraslin, Federico Ricci. Sa druge strane Domenico Berardi, Francesco Caputo i Vlad Chiriches su se oporavili ali još nisu 100% fit. Sa druge strane Udinese dolazi na ovaj meč bez Rolando Mandragora, Mato Jajalo, Walace i Mamadou Coulibaly koji su svi povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 14 puta do sada i rezultati su više nego izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 4 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 5 puta. Ako gledamo kako su igrane utakmice na golove, možemo videti da je više bilo utakmica na mali broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da trendove ne treba pratiti uvek, pa ni mi nećemo na ovom meču pratiti istorijske rezultate ove dve ekipe, nego gledamo kako igraju ove sezone. Sassuolo je veliki favorit na ovom meču, ali svakako smatramo da je Udinese bolje ekipa nego što to rezultati pokazuju, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova na utakmici), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.94 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos