Seongnam – Ulsan Hyundai: Analiza utakmice

Milos
23 kolovoza, 2020
285 Views
nogomet tipovi

Neverovatna je činjenica koliko kladionice podcenjuju ekipu Ulsan Hyundai cele ove sezone i kako se lepe kvote mogu dobiti na njihovu pobedu. Stoga se odlučujemo ponovo da tipujemo na njihovu utakmicu, jer ove nedelje igraju na gostovanju ekipi Seongnama. Ova utakmica je svakako dovoljno dobra da bude naša tip i analiza, jer je ista vrlo zanimljiva imajući u vidu kvotu na jednom marketu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 9-toj poziciji, a na domaćem terenu igraju vrlo loše, jer imaju 0 pobeda, 3 nerešene i 5 poraza uz gol razliku od 3 postignutih i 12 primljenih golova. Seongnam mnogo bolje igra na gostovanjima, a ova utakmica protiv Hyundaia svakako nije mesto gde se popravlja domaći skor.

Njihovi protivnici, ekipa Ulsan Hyundai se nalazi na prvoj poziciji i stvarno igraju fantastično ove sezone, pošto imaju 12 pobeda, 3 nerešene i samo jedan poraz. Na gostovanjima imaju 7 pobeda, jednu nerešenu i nula poraza, a ono što je najveća snaga ove keipe je činjenica da imaju dubok roster odličnih igrača, pa trener može da rotira.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 109 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni. Domaćin je pobedio 39 puta, 28 puta je bilo nerešeno i Hyundai je pobedi0 42 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, ali bilo je i mečeva sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Ulsan Hyundai je kvalitetnija ekipa, a domaćin ima mnogo problema sa svojom igrom na domaćem terenu, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ulsan Hyundai -0.75 AH (da Ulsan pobedi na ovom meču i pokrije -0.75 liniju azijskog hendikepa), koja opklada se plaća odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos