Shakther 2 – Belshina 2: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Polako se vraćaju fudbalski tokovi u normalu i za koju nedelju malo ko će se sećati heroja iz Belorusije koji su spasli kladioničarski svet svojom odlukom da igraju ligu bez prekida. Osim prve i druge lige, i liga rezervi nam je donela mnogo toga lepog, pogotovo imajući u vidu da su naše analize i tipovi bili prilično profitabilni u ovim ligama. Stoga, iako se mnogi prebacuju na popularnije lige, mi ostajem verni ligama koje nam trenutno donose profit. Danas tipujemo utakmicu Lige Rezervi Belorusije između ekipa Soligorsk i Belshina.

Domaći sastav se trenutno nalazi na osmoj poziciji tabele, a na domaćem terenu igraju prilično efikasno ove sezone. Naime, do sada kao domaćini imaju rekord od dve pobede, dve nerešene i samo jednog poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 6 primljenih pogodaka. Oni na svojim utakmicama ove sezone postižu i primaju u proseku 3.22 pogotka.

Njihovi protivnici, ekipa Belshina Reserves se trenutno nalazi na 12-toj poziciji, a njihove igre na gostovanjima ove sezone su totalno katastrofalne. Naime, trenutno na gostovanjima imaju rekord od nula pobeda, jedne nerešene i čak tri poraza, uz gol razliku od četiri postignuta i jedanaest primljenih pogodaka. Ove sezone na njihovim utakmicama pada u proseku 4.11 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe do sada igrale 8 puta i domaći sastav apsolutno dominira, jer imaju 6 pobeda i 2 nerešene, dok gosti nisu uzeli tri boda niti jednom. Ono što je posebno interesantno je činjenica da na poslednjih sedam susreta čak četiri puta viđeno tri ili više pogodaka, što pokazuje da su ove ekipe vrlo golgeterski raspoložene kada igraju jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Domaćini su ove sezone krenuli solidno, a igraju vrlo efikasno, a gosti igraju takođe dobro i efikasno na početku sezone ali vrlo lako primaju golove. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od 3 gola), koja opklada se plaća odličnom 1.63 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news