Shandong Taishan vs. Dalian Pro: Tipovi, savjeti i kvote 21.06.2022.

Dusan
21 lipnja, 2022
392 Views
Shandong Taishan vs. Dalian Pro

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Potpuno iznenađujuće, ekipa Dalian-a ove sezone još uvek nije doživela neuspeh u domaćem šampionatu, a da li će uspeti da nastave ovu seriju sasvim solidnih rezultata, saznaćemo nakon njihovog meča protiv Shandong-a.

Shandong Taishan

Shandong je u dosadašnjem delu šampionata odigrao četiri utakmice, na kojima je zabeležio tri pobede i jedan poraz, uz sedam postignutih i četiri primljena gola.

Taj učinak je bio dovoljan za četvrtu poziciju na tabeli, i zaostatak od četiri boda u odnosu na prvoplasirani Wuhan Three Towns, koji je odigrao jedan meč više. Domaći tim je tek u prošlom kolu odigrao meč u skladu sa sopstvenim kvalitetom, pa je tako Shandong na domaćem terenu bio uspešniji od Changchun-a rezultatom 4:0, iako se očekivalo da će to biti prilično neizvesna utakmica.

Ambicije kluba su veoma visoke ove sezone, tako da se pobeda protiv timova kao što je Dalian uopšte ne dovodi u pitanje. Videli smo i prošle sezone da je Shandong ekipa koja na domaćem terenu može savladati i mnogo kvalitetnije protivnike, tako da verujemo da ćemo još jednom prisustvovati utakmici u kojoj će fudbaleri domaće ekipe biti veoma raspoloženi za igru.

Dalian Pro

Imajući u vidu da se ekipa Dalian-a prošle sezone veoma mučila u domaćem šampionatu, kao i da tokom pauze nisu napravili veliki broj promena u igračkom kadru, začudili smo se kada smo videli da je Dalian ove sezone još uvek neporažen.

Na četiri odigrane utakmice su upisali jednu pobedu i tri remija, uz solidnu gol razliku od šest postignutih i četiri primljena gola, što je bilo dovoljno za šest osvojenih bodova i devetu poziciju na tabeli.

Ono što nam je veoma privuklo pažnju je činjenica da je ekipa Dalian-a u sva četiri odigrana meča do sada uspevala da prva postigne gol, tako da su definitivno ekipa koja se ne sme olako potceniti. Iako su u ovom trenutku mnogo slabiji od narednog protivnika, ne verujemo da će igrači gostujućeg tima istrčati na teren sa belom zastavom u rukama.

Ne kažemo da će biti uspešniji od Shandong-a, ali smo uvereni da ako budu discipllinovani kao u prva četiri meča, da mogu izbeći poraz.

H2H

18.09.20 FAC Shandong Taishan – Dalian Pro 4:0

29.08.20 SL Shandong Taishan – Dalian Pro 0:1

14.04.19 SL Shandong Taishan – Dalian Pro 0:1

25.09.18 FAC Shandong Taishan – Dalian Pro 3:0

14.04.18 SL Shandong Taishan – Dalian Pro 2:0

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Očekivani sastavi

Shandong Taishan:
Wang – Jadson, Song, Wang – Liu Binbin, Moises, Son, Jin, Liu Yang – Cryzan, Chen

Dalian Pro:
Zhang – Tong, Dong, Lin Longchang, Sun – Fei, Huang, Lu – Shang, Yan, Lin Liangming.

Shandong Taishan vs. Dalian Pro Prognoza i Tip

Kvalitet je bez ikakve sumnje na strani ekipe Shandong-a, a kada na to dodamo i činjenicu da domaći tim godinama unazad igra zaista sjajno kod kuće, sasvim razumno je za očekivati da će Shandong doći do nova tri boda.

Ipak Dalian je u dosadašnjem delu sezone pokazao da nije ekipa koja će služiti za popravljanje gol razlike ( kako su svi očekivali ), tako da od njih očekujemo značajno agresivniju igru u odbrani, sa primarnim ciljem da sačuvaju svoj gol.

Kladionice veruju da će domaći tim bez većih problema pobediti na ovom meču, a mi smo mišljenja da će se Shandong namučiti u duelu protiv Dalian-a.

21.06.2022 14:00

TIP: BET BUILDER

Over 1 goals in the Match for Both Teams Combined

Under 6 Goals in the Match for Both Teams Combined

Over 0 Goals in the Match for Both Teams Combined

Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 2 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

 Kvota: 1.80

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan