Shanghai Shenhua – Beijing Guoan: Analiza utakmice

MilosNS
22 travnja, 2021
392 Views
Shanghai Shenhua vs Beijing Guoan

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svakog petka ima priličan broj interesantnih utakmica, a mi smo odabrali jednu iz nama daleke Azije. Prva utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru prve lige Kine gde se u gradu Kunshan na neutralnom terenu igra utakmica gde se sastaju Shenhua i Guoan.

Shanghai Shenhua

Ekipa Korejskog trenera Choi Kang-Heea je prošle sezone u onoj čudnoj i skraćenoj takmičarskoj sezoni uspela da se domogne play offa i bili su prilično nezgodni za sve protivnike. I ove sezone imaju iste strance, sa tim da su dodali Hrvatskog defanzivca Jonjića, koji je došao iz Cereza, kao i oprobanog napadača Bassogoga, koji ih je pojačao iz ekipe Henan gde je prošle sezone odigrao prilično loše. Ipak, nekako se čini da su snažniji nego prošle sezone.

Beijing Guoan

Gostujuća ekipa, je prošle sezone bila jedan od favorita za titulu, ali na kraju izabranici Slavena Bilića su završili na trećoj poziciji. Oni su na postojeći roster dodali par Kineskih igrača, kao i Brazilca Lucas Souzu koji je došao iz ekipe Changchun koja je prošle sezone igrala u drugoj ligi. Kakve su šanse Guoana ove sezone teško je reći. Bilić je jedan od najboljih trenera u ligi, ali čini se da mu je ekipa pomalo stara i istrošena.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a rezultati su totalno izjednačeni, međutim ono što je vrlo interesantno je činjenica da su u poslednjih 5 susreta svih pet puta viđena više od dva pogotk i da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG 3+ (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.