Shanghai Shenhua – Shandong Luneng: Analiza utakmice

Milos
9 rujna, 2020
323 Views
nogomet tipovi

Nije nam prošle nedelje bila naklonjena Kineska Super Liga, ali to ne znači da nema utakmica koje se vrede igrati. Iako će većina kladioničarske populacije biti fokusirana na utakmciu koja se igra između Guanghzhou Evergandea i Shenzhena, mi smatramo da na drugoj utakmici postoji odličan value na jednom kladioničarskom marketu. Jedna od naših tipova i analiza, dolazi iz ove lige, tačnije sa utakmice između Shenhua u Lunenga.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji Grupe A sa tri pobede, tri nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 13 primljenih golova. Ono što se može reći o ovoj ekipi je činjenica da sve zavisi i sve se vrti oko veterana Morena i kada on ne igra dobro cela ekipa se vrti na prazno. Činjenica da igraju protiv tako atipične ekipe kao što je Luneng čini da smatramo da će igrači domaće ekipe imati prilično loš dan sutra.

Njihovi protivnici, ekipa Lunenga, nalazi se trenutno na trećoj poziciji šampionata Grupe A sa 5 pobeda, jednom nerešenom i 3 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i samo 7 primljenih golova. Kao što smo već napisali radi se o atipičnoj ekipi za Kineske prilike pošto su vrlo dominantni što se fizičke snage tiče, jer u svojim redovima imaju Fellainija i Graziano Pellea, koji su dvometraši sa skoro 90 kilograma i ekipa Lunenga igra vrlo slično Ostrvskom fudbalu sa puno dugih lopti u prostor.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 46 puta i rezultati su vrlo izjednačeni. Naime, domaćin je pobedio 16 puta, 9 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 21 put. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, a pre mesec dana kada su igrali prvi put bilo je 1-0 za domaće.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe znaju da odigraju tvrdo. Domaći u proseku igraju na 2.6 golova po utakmici, a gosti na samo 2.20 i ove dve ekipe su najmanje efikasne ekipe u Grupi A, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva gola, ili u žargonu “0-2 golova”), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.95 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos