Shanghai SIPG – Chongqing Lifan: Analiza utakmice

Milos
25 kolovoza, 2020
316 Views
nogomet tipovi

Zaista se događaju čudni rezultati u Kineskoj Super Ligi iz nedelje u nedelju, pošto je juče Shandong Luneng naprosto razneo ekipu R&F rezultatom 5-1, iako je R&F nedeljama pokazivao znake sve bolje igre. Ovaj poraz će sigurno zadrmati stolicu trenera Van Bronchosta, ali realno je da se nije snašao u Kini. U drugoj utakmici Dalian PRO trenera Rafe Beniteza odigrao je ubedljivo najbolju utakmicu ove sezone, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi ekipa Evergrandea, jer je utakmica završena rezultatom 2-2. Danas je na repertoaru čak tri utakmice, a ona koje će biti jedan od naših tipova i analiza je ona utakmica koja se igra na Suzhou Olympic Sports Centru u Suzhou i gde se sastaju Shanghai SIPG i Lifan.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na prvoj poziciji Grupe B, pošto nakon šest odigranih utakmica imaju četiri pobede, dve nerešene i nula poraza, uz interesantnu gol razliku od 13 postignutih i 5 primljenih pogodaka. Dakle, kao što možemo videti u proseku na njihovim utakmicama pada tačno 3 gola, a to je i normalno, imajući u vidu da u napadu SIPG ima Hulka, Arnautovića, Ricarda Lopesa i Oscara. Trener Vitor Pereira svake nedelje pomalo rotira svoju ekipu te se čini da su stalno sveži.

Njihovi protivnici, ekipa Lifan se nalazi na predposlednjoj poziciji Grupe B sa jednom pobedom, tri nerešene i dva poraza na šest odigranih utakmica i gol razlikom od 6 postignutih i 8 primljenih pogodaka. Do sada nisu pokazali imresivne igre, da li zbog činjenica da su pred početak sezone promenili trenera ili zbog  toga što su se stranci kasnije priključili.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 17 puta i rezultati su prilično izjednačeni. Domaćin je pobedio samo 9 puta, 3 puta je bilo nerešeno i Ligan je pobedio 5 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, 5 od 6 poslednjih je videlo preko 3 gola, a svih 6 je videlo da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, SIPG je kvalitetnija ekipa, a Lifan zaista ne izgleda najbolje na terenu, niti taktički, niti po fizičkoj spremi, ali ritam u kom se igra je pakle, a SIPG je ove sezone primio gol u gotovo svakoj utakmici, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 & BTTS (da bude više od dva gola i da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća više nego odličnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos