Shanghai SIPG – Shijiazhuang EverBright: Analiza utakmice

Milos
16 kolovoza, 2020
348 Views
nogomet tipovi

Nedeljni izbor naših tipova i analiza nastavljamo i završavamo sa utakmicom koja se igra u okviru Kineske Super Lige, između ekipa SIPG i EverBright. Iako se ovo prvenstvo igra u žestokom ritmu, jasno je da će se u svakoj grupi borba za prvo mesto voditi između malog broja ekipa, pa tako u grupi B bez ikakve sumnje titulu najboljeg će odneti ili SIPG ili Beijing Guoan.

Domaća ekipa Shanghai SIPG možda ima i najbolju ekipu u celoj Kini ove sezone. Naime, Hulk, Oscar, Arnautović i ostali ulivaju strah u kosti svakoj ekipi sa kojom se sastaju. Do sada su odigrali 4 utakmice i samo su na pred poslednjoj kiksali kada su protiv ekipe Qingdao odigrali samo 1-1. Nakon toga su se povratili i pobedili vrlo nezgodnu ekipu Wuhan Zall rezultatom 2-1, a na ovom meču očekujemo da konačno nekoga razmontiraju u svom stilu.

Njihovi protivnici, ekipa Everbright igra do sada preko svih očekivanja. Naime, oni su se ove sezone vratili u prvo ligu nakon tri godine i nije realno očekivati da će još dugo moći da održe ovako visok nivo igre. Oni do sada imaju 1 pobedu, 2 nerešene i 1 poraz, a u prošlom kolu su naprosto razbili solidnu ekipu Tijanjin Tede rezultatom 3-0.

Očekivani sastavi

Tek će se ujutru znati pravi sastavi timova, ali svakako smatramo da iste nemaju puno uticaja na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 8 puta, i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe. Naime, ekipa SIPG je pobedila 4 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gosti nisu pobedili ni jednom. Što se golova tiče rezultati naginju ka Over igri, pošto je na 5 od 6 susreta viđeno minimum 3 gola.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da kako ove dve ekipe igraju i koliko je razlika u kvalitetu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Shanghai SIPG -1.25 AH (da domaća ekipa pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos