Sheffield United – West Ham United: Analiza utakmice

tipovi i analize

Svakako ne možemo biti biti zadovoljni formom koju smo pokazali tokom prethodne nedelje, pošto od  utakmica koje smo tipovali veći deo nije završen kako smo mi predviđali. Ipak, uz dobar money managment, sasvim smo sigurni da vaša kladioničarska banka nije pretrpela veći udarac, te možemo slobodno nastaviti sa tipovanjem utakmice, posebno iz razloga što će tokom vikenda biti sasvim solidan broj zanimljivih utakmica, kako u fudbalskim, tako i u košarkaškim ligama. Danas iako je petak i ponuda za klađenje je generalno slaba, uspeli smo da pronađemo jednu utakmicu koja po nama nudi ogroman value u liniji i kvoti koja je ponuđena. Naime, danas tipujemo utakmicu Engleske Premier Lige, gde se u prvoj utakmici redovnog kola na stadionu Bramall Lane u Sheffildu sastaju ekipe Sheffield Uniteda i  West Ham Uniteda.

Domaća ekipa, ima sasvim solidnu sezonu iza sebe do sada, pošto nakon 21 odigrane utakmice zauzimaju 8. poziciju na tabeli. Na domaćem terenu igraju promenjivo pošto imaju četiri pobede, dve nerešene i četiri poraza, uz 12 postignutih i 10 primljenih pogodaka. Ekipa trenera  C.Wildera nema velikih imena u svom rosteru, ali njih odlikuje neverovatna timska igra i fanatična borba do poslednjeg sudskog zvižduka. Sasvim smo sigurni da će na ovom susretu videti svoju šansu da još uznapreduju na tabli Premier Lige.

West Ham United igra prilično loše ove sezone u Premier Ligi, te nakon 20 kola imaju samo šest pobeda, četiri nerešene i čak deset poraza, uz gol razliku od 25 postignutih i 32 primljenih pogodaka. Na gostovanjima igraju dosta loše sa tri pobede, tri nerešen i čak šest poraza. Ekipa trenera Moyesa nikako ne uspeva do pronađe pravu formu koja bi opravdala velika ulaganja u igrače i infrastrukturu ovog kluba u poslednjih nekoliko sezona.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe ima problema u ekipi pošto za ovaj susret nisu spremni Moorse i rezervni golman Verrips. Sa druge strane u ekipi West Ham united je prava mala bolnica, pošto Moyes na može da računa na Yarmolenka, Martina, Wilsherea, Noblea, Creswella, Antonia i Fredericksa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe su u istoriji igrale neverovatnih 56 puta, i rezultati su svakako na strani domaće ekipe. Sheffield United je pobedio 23 puta, 15 puta je bilo nerešeno, a West Ham United je 18 puta izlazio na kraj kao pobednik. Što se golova tiče, bilo je utakmica sa dosta golova, ali više je svakako bilo utakmica koje su završavane sa 0-2 pogotka.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Sheffield United kao umerenog favorita što je i očekivano imajući u vidu kvalitet ekipa trenutno. Iz razloga što West Ham United ne igra u dobroj formi i što trener Moyes ima veliki broj povređenih igrača smatramo da je veliki value ovde odigrati na pobedu domaće ekipe. Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Sheffield United -0.5 AH (da Sheffield united pobedi i pokrije -0.5 liniju Azijskog Hendikepa), koja igra se plaća odličnom 2.06 kvotom u kladionici Bet365.    

Ukoliko niste sigurni koja su pravila Azijskog Hendikepa ili kako da postavite ovu opkladu, predlažemo vam da pročitate naš članak o ovoj vrsti hendikepa.

Relevant news