Shenzhen – Shanghai Shenhua: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nalazimo se u lepoj seriji, pošto smo samo juče bili nepogrešivi na našoj stranici. Prvo je pogođen Over na utakmici Kineske Super Lige i mudro izbegnuta zamka kladionica na meču Lunenga, potom su naši eksperti za košarku perfektno tipovali na Real Madrid protiv Baskonije, da bi vrhunac večeri bio lep pogodak na reprezentaciju Rusije, protiv reprezentacije Srbije u okviru Lige Nacija. Danas nastavljamo sa traženjem koeficijenata koji su vredni igranja i upravo na utakmici Kineske Super Lige zaista nam se sviđa jedan market, te ćemo u okviru našeg tipa i analize danas da obrazložimo isti.

Domaća ekipa Shenzhena se nalazi na 5-toj poziciji Grupe A i trenutno imaju tri pobede, jednu nerešenu i četiri poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i 13 primljenih golova. Ekipa je do sada u mnogome zavisila od napadača iz Kameruna John Marya, koji je postigao više od polovine golova ekipe. Ovaj fantastični napadač je naprosto eksplodirao ove sezone i imajući u vidu da ima tek 27 godina, pitanje je da li će ostati dugo u ovoj ekipi.

Njihovi protivnici, ekipa Shenhua se nalazi na 4-toj poziciji Grupe A, sa takođe tri pobede, dve nerešene i tri poraza i gol razlikom od 10 postignutih i 13 primljenih  golova. Ova ekipa u svjim redovima ima dosta iskusnih stranaca, koji nekako nisu krenuli na najbolji način ovu sezonu, mada ruku na srce Moreno je jedini koji ih vuče. Očekujemo da i ostali stranci prorade i da Shenhua počne da igra efikasne utakmice kao što se to od njih  i očekuje.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, te se očekuje jedna zanimljiva utakmica.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 27 puta do sada i rezultati su prilično izjednačeni. Naime domaća ekipa je pobedila 10 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a Shenzhen je pobedio 13 puta. Međutim ono što je interesantno je činjenica da je 4 od 7 puta viđeno da obe ekipe postignu više od dva pogotka.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, nama se mnogo sviđa jedna opklada, a to je da će biti više od dva gola na meču. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news