Shijiazhuang – Beijing Guoan: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Zaista se događaju čudni rezultati u Kineskoj Super Ligi iz nedelje u nedelju, ali jedno je sigurno da ima četiri ultra kvalitetne ekipe, dok su ostale tu da popune broj. JEdna od Top 4 ekipe je svakako i ekipa Beijing Guoan, koja se u Grupi B grčevito bori za prvu poziciju sa ekipom Shanghai SIPG. Danas se igraju dve interesantne utakmice, a jedna od njih je i ova utakmica koju ćemo tipovati i u kojoj će gore pomenuti Guoan pokušati da izbriše loš rezultat koji su ostvarili u poslednjem kolu. Ovo će biti jedna od naših tipova i analiza jer smatramo da su kladionice ostavile lep prostor za klađenje na jednom marketu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na sedmoj poziciji Grupe B, pošto nakon šest odigranih utakmica imaju jednu pobedu, tri nerešene i dva poraza, uz interesantnu gol razliku od 9 postignutih i 8 primljenih pogodaka. Dakle, kao što možemo videti iako nisu preterano efikasni, nekako uspevaju da izvuku remi i kada ne igraju dobro. Međutim, na ovoj utakmici će morati da daju 110% ako žele da ostvare rezultat protiv odlične ekipe Guoan.

Njihovi protivnici, ekipa Guoan se nalazi na drugoj poziciji Grupe B sa četiri pobede, jedne nerešene i jednim porazom na šest odigranih utakmica i gol razlikom od 13 postignutih i 8 primljenih pogodaka. Do sada su pokazali imresivne igre, ali na poslednjem meču su izgubili od SIPG-a rezultatom 1-2. Danas bez svake sumnje moraju da id una pobedu, jer ako prospu bodove protive jedne od slabijih ekipa ove grupe, može da se desi i da drugo mesto izgube od ekipe Wuhan Zall.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije svega 4 puta i rezultati su prilično izjednačeni. Domaćin nije pobedio nikada, 3 puta je bilo nerešeno i Guoan je pobedio 1 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, mada je bilo i jedna utakmica koja je odigrana rezultatom 0-0.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Guoan je mnogo kvalitetnija ekipa, a Shijiazhuang zaista ne izgleda najbolje na terenu, niti taktički, niti po fizičkoj spremi, ali ritam u kom se igra je pakle, a Guoan je ove sezone prilično ubitačan, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Beijing Guoan -1AH (da Beijing Guoan pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news