Intro

Sion – Lugano: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema previše utakmica u ponudi, ali mi smatramo da smo našli jednu koja je vredna naše pažnje. U okviru 23. kola Švajcarske Super Lige, u gradu Sion, na stadionu de Tourbillon, u derbiju začelja sastaju se ekipa Siona i gosti ekipa Lugano.

Sion      

Domaća ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjoj 9-toj poziciji šampionata, i bez svakakve sumnje su jedna od ekipa koje će se do kraja prvenstva Švajcarske boriti protiv ispadanja iz lige, baš kao i njihovi današnji protivnici koji imaju malo bolju situaciju trenutno. Njihove partije do sada nisu bile impresivne, a na domaćem terenu su solidni ove sezone i imaju 3 pobede, 5 nerešenih i 3 poraza uz gol razliku od 14 postignutih i 14 primljena pogotka na 11 mečeva.

Lugano

Njihovi protivnici, sa druge strane zauzimaju 7-mo mesto na tabeli, ali njihova situacija nije nimalo laka, pošto imaju svega nekoliko bodova prednosti i vrlo lako može da se desi da i oni krenu ka zoni ispadanja. Na gostovanjima imaju ove sezone 2 pobede, 8 nerešenih i 1 poraz uz 12 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Oni će takođe do kraja prvenstva voditi oštru bitku sa par ekipa kako bi eventualno izbegli ispadanje u drugu ligu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 49 puta, rezultati su prilično izjednačeni ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe vrlo često remiziraju, kao i da je od 6 poslednjih susreta čak 4 završeno sa dva ili manje golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.64 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Relevant news