Sion – Lugano: Analiza utakmice

Milos
4 ožujka, 2021
545 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema previše utakmica u ponudi, ali mi smatramo da smo našli jednu koja je vredna naše pažnje. U okviru 23. kola Švajcarske Super Lige, u gradu Sion, na stadionu de Tourbillon, u derbiju začelja sastaju se ekipa Siona i gosti ekipa Lugano.

Sion      

Domaća ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjoj 9-toj poziciji šampionata, i bez svakakve sumnje su jedna od ekipa koje će se do kraja prvenstva Švajcarske boriti protiv ispadanja iz lige, baš kao i njihovi današnji protivnici koji imaju malo bolju situaciju trenutno. Njihove partije do sada nisu bile impresivne, a na domaćem terenu su solidni ove sezone i imaju 3 pobede, 5 nerešenih i 3 poraza uz gol razliku od 14 postignutih i 14 primljena pogotka na 11 mečeva.

Lugano

Njihovi protivnici, sa druge strane zauzimaju 7-mo mesto na tabeli, ali njihova situacija nije nimalo laka, pošto imaju svega nekoliko bodova prednosti i vrlo lako može da se desi da i oni krenu ka zoni ispadanja. Na gostovanjima imaju ove sezone 2 pobede, 8 nerešenih i 1 poraz uz 12 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Oni će takođe do kraja prvenstva voditi oštru bitku sa par ekipa kako bi eventualno izbegli ispadanje u drugu ligu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 49 puta, rezultati su prilično izjednačeni ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe vrlo često remiziraju, kao i da je od 6 poslednjih susreta čak 4 završeno sa dva ili manje golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.64 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos