Sivasspor – Adana Demirspor: Analiza utakmice

Milos
12 siječnja, 2021
361 Views
nogomet tipovi

Juče je bilo lagano uzeti pare kladionicama, kao da se uzima kolač od bebe, pošto su nam Italijanski klubovi Spezia i Sampdoria ponovo doneli pobedu u odnosu na kladionice. Danas je malo slabija ponuda utakmica, kao uglavnom i svakog utorka, ali opet smo uspeli da nađemo jednu utakmicu koja će se naći mešu našim analizama i tipovima. Danas igramo utakmicu iz jedne lige koju nismo često igrali, odnosno kup takmičenja za koju mislimo da će biti vrlo interesantna. Naime, u okviru Turskog Kupa, na stadionu Yeni Sivas 4 Eylul, domaća ekipa Sivasspor dočekuje ekipu Adana Demirspor.

Domaća ekipa, nema dobru sezonu do sada, ali mora se reći da nisu najbolje uspeli da usklade igranje na dva fronta i da su imali dosta povređenih igrača u jednom momentu. Prosto je nemoguće da trećeplasirana ekipa od prošle godine toliko loše igra u prvoj trećini šampionata, i da druga najbolja domaća ekipa iz prošle godine trenutno ima samo dve pobede na domaćem terenu. Iako je domaći šampionat prioritet, jer se nalaze na 11-toj poziciji, sasvim smo sigurni da je Kup “jeftin” način da se izađe u Evropu sledeće godine.

Njihovi protivnici, ekipa Adana Demirspora igra u drugoj Turskoj ligi i trenutno se nalaze na 5-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima imaju rekord od 4 pobede, 0 nerešenih i 4 poraza. Oni imaju svoje blještave momente, a ono što je posebno interesatno je da se nalaze u odličnoj seriji od 4 pobede u poslednjih 5 susreta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, ali koliko smo mogli da vidimo ništa previše bitno da bi uticalo na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 23 puta i rezultati su prilično izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila na 9 susreta, 5 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 9 mečeva. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata, ali je na 4 od zadnjih 7 viđeno više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer ovogodišnje performanse pokazuju da bi trebalo biti golova, a domaći ove sezone igraju utakmice sa dosta golova, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.685 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos