Sivasspor – Ganclerbirligi: Analiza utakmice

Milos
24 prosinca, 2020
357 Views
nogomet tipovi

Juče je bilo lagano uzeti pare kladionicama, kao da se uzima kolač od bebe, pošto na Atalanta ponovo nije razočarala igrajući vrlo efikasnu utakmicu protiv ekipe Bologna. Danas je malo slabija ponuda utakmica, zbog Božićnih praznika širom sveta, ali opet smo uspeli da nađemo jednu utakmicu koja će se naći mešu našim analizama i tipovima. Danas igramo iz jedne lige koju nismo često igrali, ali koja zna biti vrlo interesantna, Turske Super Lige, gde na stadionu Yeni Sivas 4 Eylul, domaća ekipa Sivasspor dočekuje ekipu Ganclebbirligi.

Domaća ekipa, nema dobru sezonu do sada, ali mora se reći da nisu najbolje uspeli da usklade igranje na dva fronta i da su imali dosta povređenih igrača u jednom momentu. Prosto je nemoguće da trećeplasirana ekipa od prošle godine toliko loše igra u prvoj trećini šampionata, i da druga najbolja domaća ekipa iz prošle godine treuntno nema ni jednu pobedu na domaćem terenu.

Njihovi protivnici, ekipa Ganclerirligi se nalazi na 17-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima imaju rekord od 2 pobede, 0 nerešenih i 4 poraza. Oni imaju svoje blještave momente, kao što je pobeda and liderom šampionata, pa onda odmah poraz u Kupu od drugoligaša, što pokazuje da su vrlo nestabilna ekipa generalno.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te domaći ne mogu da računaju na dva povređena igrača, dok gosti navodno dolaze bez sedam povređenih i dva suspendovana. Ovo su informacije od noćas, te možda bude nekih promena na dan utakmice.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 35 puta i rezultati su prilično na strani Sivasspora, pošto je domaća ekipa pobedila na 17 susreta, 9 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 9 mečeva. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata, ali je na 4 od zadnjih 6 viđeno više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za golove, jer trendovi pokazuju Over, ali ovogodišnje performance pokazuju Under, a kvote su na sredini, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Sivasspor ML (da domaća ekipa pobedi na ovoj utakmici), koja opklada se plaća odličnom 1.755 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos