Slavia Mozyr – Gorodeya: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan tip koji nije prošao najsjajnije, ali ruku na srce nije bio ni gubitni, nego smo uspeli da dobijemo povrat uloga. Nismo očekivali da Reserve dva Beloruska tima odigraju visoko efikasnu utakmicu i nakon 23 minuta bilo je 2-0, ali tek pred kraj meča je pao treći pogodak.  Nikada ne treba previše plakati nad utakmicama koje su prošle te danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Gorodeya i Slavia Mozyr.

Domaći sastav se trenutno nalazi na 11-toj poziciji tabele, a razlog za to je prilično loša forma kada igrau na domaćem terenu. Naime, do sada su igrali četiri puta na svom stadionu i ostvarili jednu pobedu i dva remija i jedan poraz uz samo tri postignuta i četiri primljena pogotka. Generalno ova ekipa igra malo tvrđe, jer je prosek golova u ovoj sezoni 2.67, što na prvi pogled iygleda visoko, ali na domaém terenu imaju samo 1.80 golova po meču.

Njihovi protivnici, ekipa Godoreya se trenutno nalazi na 14-toj poziciji, a na gostovanjima igraju vrlo defanzivno. Na pet utakmica je na njihovim utakmicama palo samo 9 pogodaka, a uspeli su čak dva puta da odnesu ceo plen svojom defanzivnom igrom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 12 puta tokom istorije i rezultati su apsolutno izjednačeni pošto je svaka ekipa pobedila po 4 puta i 4 puta je bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone krenuli sporo, ali polako podižu formu, a gosti igraju ludački defanzivno na početku sezone. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.25 Goals (da obe ekipe postignu maksimum 2 gola), koja opklada se plaća odličnom 1.72 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news