Slonim – Orsha: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče smo imali jedan fenomenalan tip i jedan kriminalan tip. Naprosto, desilo se da smo na jednoj utakmici fantastično percipirali kretanje kvote, a da je druga utakmica imala sve elemente da bude dobitna, ali tri gola u drugom poluvremenu su srušila naše sne o clean sweepu. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon jučerašnjeg polovičnog danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata druge lige između ekipa Slonim i Orsha.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu sa remijem 0-0 na gostovanju protiv Volne, u jednoj prilično izjednačenoj utakmici, gde su obe ekipe imale svoje šanse, ali naprosto igrači nisu bili dovoljno skoncentrisani i mreže su ostale netaknute. Iako je početak šampionata, čini se da će druga liga biti dosta efikasnija od prve lige i da će na utakmicama biti viđeno više golova.

Njihovi protivnici, Orsha je samo nastavila tamo gde je stala prošle sezone, a to znači interesantne utakmice sa mnogo golova. Naime, oni su na svom terenu pobedili ekipu Lide, rezultatom 3-2 iako su dva puta gubili na tom meču. Orsha je poznata po tome da igra ludačke utakmice i neretko na njihovim mečevima bude viđeno 5 i više pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 10 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni pošto su obe ekipe pobedile po 4 puta, a samo dva puta je bilo nerešeno. Ipak, ono što je interesantno je činjenica da na poslednjih šest susreta je čak četiri puta viđeno više od dva gola, što je odličan trend imajući u vidu da gosti igraju vrlo efikasne utakmice.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe ovde mogu da postignu pogodak, te iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od 2 pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.95 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news