Slovan Bratislava – DAC: Analiza utakmice     

MilosNS
8 svibnja, 2021
516 Views
slovan vs dac

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, zaista ima mnogo utakmica koje nam se sviđaju, ali smo se odlučili za jednu košarkašku i jednu fudbalsku utakmicu. Prva je ona koja se igra u okviru redovnog kola Slovačkog šampionata, gde se sastaju prvoplasirana ekipa Slovana i drugoplasirana ekipa DAC.

Slovan Bratislava

Već nekoliko kola Slovan Bratislava igra bez ikakvog pritiska jer će bilo koja ekipa teško da im uzme titulu ove sezone. Oni su naprosto najkvalitetnija ekipa u Slovačkoj trenutno, a pored toga igraju izrazito ofanzivno. U prošlom kolu su izgubili vrlo razočaravajuće 3-0 na gostovanju i danas će sasvim sigurno želeti da se iskupe za ovaj rezultat.

DAC

DAC je takođe vrlo kvalitetna ekipa, ali naprosto ove sezone nisu imali dovoljno snage da se bore sa efikasnom i kvalitetnom ekipom Slovana. Oni na ovaj meč gledaju kao na perfektnu priliku da pokažu da poseduju kvalitet da se bore sa Slovanom rame uz rame. Nisu toliko efikasni kao domaćini, ali znaju da odigraju mečeve sa puno pogodaka.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da je od poslednjih 7 susreta čak 4 videlo tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za domaću ekipu koja mora da pobedi, pa stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.